Aktywne Wpisy

CzekoDonut +289
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +9
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

#arsenal #bojowkagirouda
źródło: comment_FHQlXNShrVyEujnJ7hiRl9i1hkOyt0mV.jpg
PobierzAle prawda, Theo pod formą, a zrobił więcej akcji przez 30 minut. Od jakichś 8 spotkań gra kupę. Zresztą cała drużyna zupełnie bez formy od początku kwietnia.
@Ragnarokk: Chyba już można śmiało zakładać, że to jego normalna forma, a jeden bardzo dobry sezon jak w przypadku Ramseya się nigdy nie powtórzy.
Nie przeczę, że grają słabo, ale kiedyś mieli klasowego napastnika, który jedną akcją był w stanie wygrywać takie mecze. Pamiętaj, że już w niedzielę zagrają z Pulisem czyli