Wpis z mikrobloga

@Solpatium: Ale ja nie potrzebuję rozmowy. Po prostu podobnie jak twórca tagu lubię nawiązywać nowe kontakty z ludźmi. Spojrzeć na sprawę z innej perspektywy. Wielokrotnie rozmawiałem z ludźmi na PW :)

@maciek_gi: Ciężka sprawa. Petrucci to tytan gitary. Nie wiem, kto gra szybciej od niego techniczne solówki. Paul Gilbert może? No i gra progresywny metal. Bez niego nie byłoby Dream Theatre. Wszyscy tam grają na światowym poziomie, ale jeżeli chodzi
@Rezix: Ty studiujesz coś związanego z grafiką czy to Twoje hobby? Tak przy okazji, to chciałbym Cię pochwalić, za wrzucanie wartościowego contentu na mirko. Jak wczoraj włączyłem streaming z Polska Grafika Cyfrowa, to skończyłem o północy. Pozdrawiam.
@Rezix: Sam robisz jakieś gry? Piszesz w Javie, używasz Unity? Ja chciałem zrobić swoją grę ale skończyło się to jak na tym obrazku z budową domu. Aktualnie tworzę grafikę do wspólnego projektu z pewnym mirkiem, który odezwał się na mirko. Jesteśmy w połowie drogi i mamy już fajny prototyp.
@MarcelMC: Unity3D. Próbowałem Lidbgx, ale nie spodobał mi się :) Za słaby jeszcze jestem w programowaniu, aby bawić się w Javę. Generalnie nic ciekawego. Kiedyś stworzyłem gierkę z obrazkami z Wykopu.

Dawno temu kombinowałem z C++ i SFML. Podobnie skończyłem jak z Libdgx xD

@Paplo: No ja właśnie jestem na etapie przechodzenia Rivals. W PSN promocja jest/była za 60zł na ps3 :)
Generalnie wolę karierę rajdowca. Jakieś 25 % mam.