Aktywne Wpisy
krystse +26
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz
dariusz44 +208
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz

Programowanie, grafika komputerowa, gitara, filmy (seriale), muzyka, magic: the gathering, hearthstone, studia za granicą, gry wyścigowe typu Need for Speed/Gran Turismo.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chcepogadac
źródło: comment_G8jH3KxBY1Klf9WnV7Tf7ZVVOIYC86Mz.jpg
Pobierzacdc czy metallica?
@maciek_gi: Ciężka sprawa. Petrucci to tytan gitary. Nie wiem, kto gra szybciej od niego techniczne solówki. Paul Gilbert może? No i gra progresywny metal. Bez niego nie byłoby Dream Theatre. Wszyscy tam grają na światowym poziomie, ale jeżeli
Też oglądałem. Jednak rok temu trochę lepiej to rozwiązali. I nie było takich długich przerw.
http://max3d.pl/news/6420/speedpaint-on-demand-w-ramach-nocy-muzeow-live-stream-juz-jutro
Pod tym linkiem, kiedyś można było obejrzeć, ale teraz coś chyba nie działa. Albo usunęli.
Jak znajdę pracę w Grafice, to grafiką.
Jak nie znajdę to programowanie. Najbardziej optymalny byłby GameDev. Ale z nim trochę ciężko jest :)
Dawno temu kombinowałem z C++ i SFML. Podobnie skończyłem jak z Libdgx xD
@Paplo: No ja właśnie jestem na etapie przechodzenia Rivals. W PSN promocja jest/była za 60zł na ps3 :)
Generalnie wolę karierę rajdowca. Jakieś 25 % mam.