Aktywne Wpisy

DaVinciEnjoyer53 +157
#wardega #stuu #konopsky #boxdel #blackpill #youtube #dubiel #p0lka #redpill czy ja jako jedyny widzę to że nikt nie potępia tych dziewczyn? w sęsie grają głupie a nie są, jak dlamnie specjalnie czekały żeby tylko móc wylać szambo i się wybić na czymś takim bo jak wartęga zapytał je dlaczego tyle czekały to zaczeła ta dziewczyna mataczyć że uu emocje ja się bałam, jakoś nie bała się jako 14 latka iść z obcym

rales +133
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
WRZESIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35,8% - 197 mandatów (⬆ 0,8%)
2. Koalicja Obywatelska - 28,4% - 151 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬇ 0,5%)
4. Trzecia Droga - 9% - 33 mandaty (⬇ 0,5%)
5. Lewica - 8,7% - 38 mandatów (⬆ 0,5%)
WRZESIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35,8% - 197 mandatów (⬆ 0,8%)
2. Koalicja Obywatelska - 28,4% - 151 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬇ 0,5%)
4. Trzecia Droga - 9% - 33 mandaty (⬇ 0,5%)
5. Lewica - 8,7% - 38 mandatów (⬆ 0,5%)
Na które ugrupowanie zagłosujesz?
- Prawo i Sprawiedliwość 4.5% (37)
- Koalicja Obywatelska 48.4% (396)
- Konfederacja 16.0% (131)
- Trzecia Droga 18.5% (151)
- Lewica 3.4% (28)
- Jeszcze nie wiem 6.7% (55)
- Nie idę na wybory 2.4% (20)

1.Korwin chciał mi przekazać poparcie - fajnie.
2.Korwin chciał mi przekazać poparcie pod warunkiem jeśli mój jedyny postulat jest skuteczny i sensowny - ZDRADA!!!
#kukiz #korwin #polityka
Widzisz to jest tak jest sobie Jacek i Wacek. Jacek i Wacek siadają do stołu i uzgadniają pewną umowę po pewnymi warunkami, przybijają sobie piątkę. Nagle okazuje się że Jacek spełnia warunki więc Wacek przy wszystkich zaczyna dodawać nowe warunki i zmieniać zasady gry w czasie gry.
To jest zwyczajnie nie honorowe i niesmaczne, ale tak dla innych to będzie ta niesamowita taktyka Korwina.
@JackBauer: Jeśli Twoją ideę da się skutecznie wyśmiać w ciągu minuty, to nie mam dla Ciebie dobrych wieści...
@Slowbro: A ktoś twierdzi, że skutecznie wyśmiał? Przecież wystarczy, że wspomniał. Przeciętny widz i telewizja nawet się nie zainteresuje wynikami wyborów w UK :^
xDDDD co te kuce...
1. Kuki da mi poparcie- fajnie
2. Ja dam Kukizowi poparcie- niefajnie.
Korwinowi przez niepotrzebne akcje (np. z kibicami, ale nie tylko) spadło poparcie i wystraszy£ się, że będzie musiał oddać swoje poparcie. A że jest samolubnym egoistą, to na kilka dni przed wyborami wbił Kukizowi nóż w plecy, i za cenę paru głosów pogrzebał szanse najsilniejszego antysystemowego kandydata.
@Slowbro: Czy skutecznie to zobaczymy dopiero 10 maja. Wg. mnie nieskutecznie, zwłaszcza, że Korwin jest niewiarygodny.
Druga tura Kukiza i Dudy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)