Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomekOrl: Czytanie z księgi Jonasza:
"Powiadam wam: Tak samo w niebie większa będzie radość z jednego
grzesznika, który się nawraca, niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu
sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia."
  • Odpowiedz
@TomekOrl: Korwin jest niebezpieczny, a jego wyznawcy jeszcze bardziej. Badania naukowe udowodniły, że rozmawianie o Korwinie pobudza w mózgu te same obszary, które są aktywne podczas doznań religijnych. Jest traktowany niczym Bóg nieskalany a kuce mózg wyprany niczym Jehowy mają. Sądzę tak i zdania nie zmienię, bo zaprzeczyć nikt temu nie może.
  • Odpowiedz
@TomekOrl: A do mnie napisała tak:

"Hej! W związku z tym, że Janusz przekonał mnie pod wieloma względami, mam zamiar na niego głosować. Jadnak niepokoi mnie (i niektóre osoby się ze mną o to kłócą) sprawa podatków dochodowych. Bo owszem, jestem za tą zmianą ale pytanie jak to wygląda od strony ekonomicznej. Wiem, że zarazem wzrośnie zysk z VATu + zabranie pieniędzy bezrobotnym i urzędom też dałyby duże wpływy do
  • Odpowiedz
Zawsze śmiecham z małych, sprytnych korwinistów na wykopie, stawiających pierwsze kroki w propagandzie:

- opowiedziałem wujkowi o Korwinie a ten na drugi dzień wygrał w lotka i zaraz potem zadzwonił do mnie, żeby podziękować i przyznać, że Korwin jest zbawieniem dla Polski i jest skłonny podzielić się pieniędzmi z potrzebującą partią, do czego i was zachęcam!!! obiecał też opowiedzieć wszystkim znajomym o Januszu Krulu i głosić dobrą nowinę!

- w czasie niedzielnego obiadu doszliśmy
porucznikBorewicz - Zawsze śmiecham z małych, sprytnych korwinistów na wykopie, stawi...

źródło: comment_pgArxAic57RYcqIKabBjR6sCQDh0MaLO.gif

Pobierz
  • Odpowiedz