Wpis z mikrobloga

#gamedev #unity3d #funventure

Siemanko w odskoku od nawałek tych wszystkich korwinków, wrzucam progress mojego projektu, abyście poczuli klimat i może powiedzieli co myślicie o tym.

PACZUSZKA DO POBRANIA

Projekcik zbudowany jest w optymalnej formie tak jak pod webGL, teksturki zoptymalizowane. rozmiar duży ale będzie posprzątane to będzie mniejszy.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podoba mi się intro. Jak to ogarniesz to może być ciekawie.
Ja osobiście inaczej ustawiłbym kamerę, bo aktualnie postać zasłania sporą cześć ekranu.
  • Odpowiedz
@xpdevian: Dziękuje za zainteresowanie ! Oczywiście kamere dopracuje, a samego gameplayu jeszcze nie widziałeś ale mam nadzieje, że zaciekawie na tyle, aby gracz poświęcił te 40 minut swojego życia i przeszedł historie od początku do końca.
  • Odpowiedz
@cometa93: Itro fajne ale do drobnej modelacji. Niektóre zwroty po prostu nie pasują.
Klawisz s i cofanie gracza, nie 360 no scope kamerą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większe rysowanie dystansu. Wiadomo jak urozmaicisz mapkę. Skoro jest trawa to taki opad jest niemożliwy : D
Po 5 sekundach przegrałem bo spadłem w przepaść xD
Nie można wskoczyć na znak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Breniacz:
Sam Gameplay jest jeszcze w trakcie robót także wiesz mnóstwo rzeczy będzie zmienione. Np 3rd person będzie poruszany myszką standardowo. Spadać sie nie bdzie dało ( ͡º ͜ʖ͡º) Tekst pewnie będzie jeszcze zmieniany ponieważ, nie jestem po polonistyce ( ͡° ͜ʖ ͡°) i pracuje wciąż nad scenariuszem. Postaram się go podrzucić komuś kto się na tym zna
  • Odpowiedz