Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
Pamiętaj że już dziś, jutro aby oddać głos (mam nadzieję np na antysystemową sprawdzoną markę #korwin ew jakieś tam inne prawicowe) musisz to zgłosić.
Ostatecznie można też w poniedziałek po weekendzie czy nawet wtorek ale pewnie będą długie kolejki - no i jak studbaza to na pewno się nie będzie chciało ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie zaśpij.
Przy okazji długi weekend to ostatnia szansa - przypomnij rodzinie, znajomym że nawet w demokracji możemy coś zmienić trochę na lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przyjacielewolnosci #nieprzyjacieleniewoli #4konserwy #korwin
@K_R_S @LibertyPrime @RPG-7 @gupilogin @Infamous @Bakal @Woojt92 @swoj_chlop i podaj dalej według uznania #spamlista #polityka
W niektórych miastach można złożyć wniosek elektronicznie, przez ePUAP, ale trzeba mieć profil zaufany.