Aktywne Wpisy

olo1917 +334
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza, gdzie zaczynali 2007-2009, rozpierdziel po pisie, historyczny kryzys, bezrobocie. A nie jak gimbus tylko lata 2013-2015, gdzie już wychodziło to na prostą. Ten wie, że nie było lepszego rządu niż ten PO w historii polskiej demokracji. Ludzie mieli okazję obserwować, również dzięki swojej pracy, epokową przemianę demoludu w zachodnie państwo. Efekty tych działań do teraz napędzają ten kraj. Po niepewnosci lat 90, baronach SLD, patologii politycznej

jarzynka +36

https://youtu.be/ClLMBg8ORUI?t=6m
od 6 minuty
czy dalej mozna go polecac do czytania?
czy Rothbard zostanie znienawidzony przez kucow jak Jacek Wilk i Artur Dziambor?
#neuropa #kelthuz #akap #4kuce #nieprzyjacieleniewoli
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater:
w sekcie musisz kategoryzowac
np kukiz tez juz jest lewakiem, bo za malo entuzjastycznie sie o krulu wypowiada
to samo pewnie cejrowski
wraz z rozwojem anarchokapitalizmu walka klasowa zaostrza sie
wspolczuje tylko kucom, ze sa nieswiadomi, iz radykalowie zawsze sa pierwsi w kolejce do czystek.
A to, że Rothbard mimo swoich zasług nie był wybitnie biegły w sprawach międzynarodowych wiadomo od dawna.
@voswetchAi: A kim jest przeciętny kuc? Abstrakcją, którą sam sobie wymyśliłeś?
Komentarz usunięty przez autora
@NoLajf:
zgadza sie, kelthuz musi pokazac dowody, zgodnie z januszowym:
"MA PAN DOWÓD?"
"MA PAN DOWÓD?"
"MA PAN DOWÓD?"
"MA PAN DOWÓD?"
Komentarz usunięty przez autora
@voswetchAi: Widzisz to co chcesz widzieć. To się zdarza bardzo często. Tak zresztą robi też oszołom, na którego próbowałeś się powoływać ostatnio w temacie muzułmanów.
Udowodniłem raczej, że próbujesz manipulować z powodu jakiejś awersji do "kucy" (czyt. ludzi o inny zdaniu niż ty).
mam awersje do lenistwa intelektualnego i agresji. a to jest wlasnie sprowadzanie dosc znacznej czyjejs pracy w wyszukiwaniu mnostwa zrodel do "oszolom", poniewaz
I czemu nie otrzymałem odpowiedzi na moje raporty o radykalizacji muzułmanów?
bo dopiero wstalem pare godzin temu i pracuje, wiec nie mam czasu na dokladniejsze zapoznanie sie z nimi. pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to to, ze srodowiska zwiazane ze sluzbami czesto maja interes
Swoja droga Twoj kolega musi byc zirytowany, ze wołasz go za kazdym razem.