Wpis z mikrobloga

Ej? Miraski? Wy też tak macie że po obejrzeniu jakiegoś dobrego, emocjonującego filmu pózniej sami w głowie odtwarzacie sceny z filmu i stawiacie się w roli glównego bohatera? Jestem własnie po seansie "Son of Gun", młody chłopak trafia do ciężkiego wiezienia i staje sie celem ataku tamtejszych zboczeńców, chlopak przygotowuje sie do obrony, zaostrza szczoteczkę do zębów, jednak ta nie przydaje mu sie kiedy przychodzi mu stanac do walki z trzema jurnymi ogierkami..

Zaczelem zastanawiac sie co sam zrobilbym bedac na jego miejscu. Wyobraznia natychmiast podsunela mi szalony pomysl.. A moze nie walczyc, tylko najpierw zdobyc zaufanie i pozniej zaatakowac w najmniej oczekiwanym momencie? Wymyslilem wiec ze gdyby, hipotetycznie, taka sytuacja spotkala mnie, to oklamal bym zboczencow ze jestem gejem, zaproponował zrobienie loda, wział członka do ust a pozniej odgryzł go z cała siłą moich szczęk. Jak myslicie? Czy takie wyjscie z sytuacji uchroniloby mnie przed pozniejszymi atakami? A tak swoją drogą.. Zachodze w glowe co musi sie dziać w głowie mlodych, silnych mezczyzn, ze bedac oni odizolowani od swiata dopuszczają sie praktyk homoseksualnych? Czy nie jest to tak ze homoseksualizm to w pewien sposob efekt stresu pourazowego przebytego kiedyś w życiu? Wpis ten nie ma na celu obrazanie kogokolwiek, zwłaszcza gejowskich wyjadaczy, na których opinii najbardziej mi zalezy..

#filmy #maratonfilmowy #przemyslenia #feels #homoseksualizm #nutopia #neuropa
n.....a - Ej? Miraski? Wy też tak macie że po obejrzeniu jakiegoś dobrego, emocjonują...

źródło: comment_4Lb6poEoYQo6bEGuFFTzB3zqr1jdPOid.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wymyslilem wiec ze gdyby, hipotetycznie, taka sytuacja spotkala mnie, to oklamal bym zboczencow ze jestem gejem, zaproponował zrobienie loda, wział członka do ust a pozniej odgryzł go z cała siłą moich szczęk.

@naczelny_psychiatra: a potem byś dostał w------l i byś cicho łkał nad swoim losem w więziennym kącie. ( )

Poza tym proszę, popracuj nad ortografią i interpunkcją, bo mam ochotę sobie oczy wydrapać (
  • Odpowiedz