Aktywne Wpisy

zlotybrek +21
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
HakunaMattatta +40

Zaczelem zastanawiac sie co sam zrobilbym bedac na jego miejscu. Wyobraznia natychmiast podsunela mi szalony pomysl.. A moze nie walczyc, tylko najpierw zdobyc zaufanie i pozniej zaatakowac w najmniej oczekiwanym momencie? Wymyslilem wiec ze gdyby, hipotetycznie, taka sytuacja spotkala mnie, to oklamal bym zboczencow ze jestem gejem, zaproponował zrobienie loda, wział członka do ust a pozniej odgryzł go z cała siłą moich szczęk. Jak myslicie? Czy takie wyjscie z sytuacji uchroniloby mnie przed pozniejszymi atakami? A tak swoją drogą.. Zachodze w glowe co musi sie dziać w głowie mlodych, silnych mezczyzn, ze bedac oni odizolowani od swiata dopuszczają sie praktyk homoseksualnych? Czy nie jest to tak ze homoseksualizm to w pewien sposob efekt stresu pourazowego przebytego kiedyś w życiu? Wpis ten nie ma na celu obrazanie kogokolwiek, zwłaszcza gejowskich wyjadaczy, na których opinii najbardziej mi zalezy..
#filmy #maratonfilmowy #przemyslenia #feels #homoseksualizm #nutopia #neuropa
źródło: comment_4Lb6poEoYQo6bEGuFFTzB3zqr1jdPOid.jpg
Pobierz@naczelny_psychiatra:
źródło: comment_64rrMBWgiFY19TFOZRvSSXlxDThfT5CI.jpg
Pobierz@naczelny_psychiatra: a potem byś dostał w------l i byś cicho łkał nad swoim losem w więziennym kącie. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Poza tym proszę, popracuj nad ortografią i interpunkcją, bo mam ochotę sobie oczy wydrapać (
@polder: czy w "Prison break" nie było takiego motywu czasem?
- homoseksualizm domeną ludzi prymitywnych
@naczelny_psychiatra: Nie pisałem że przez to że są prymitywni stają się homoseksualni, tylko że z tego powodu gwałcą