Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +854

WielkiNos +196
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz

Przeklejam posta, którego napisałem na Android Forum, może wy pomożecie
Otóż zaktualizowałem ręcznie swój system z KK 4.4.4 do Lollipopa 5.0.2 Central Europe w wersji 4.
Prawdopodobnie mój telefon jest dystrybucji niemieckiej, dlatego też wybór padł na aktualizację ręczną (nie było dostępnego oficjalnego update).
Moje pytanie jest następujące: Czy po takim wgraniu oprogramowania w ten sposób mogę liczyć na automatyczne aktualizacje od Sony? Czy też muszę wgrać wersję Customized Germany?
Póki co zawuażyłem zwiększone zużycie baterii w stosunku do tego co było na KK, oraz wydaje mi się że telefon działa mniej płynnie. Co do baterii to zastosowałem porady z XDA, ale nadal nie bardzo przekłada się to na dłuższy czas pracy na baterii. (problem rozwiązany, zrobiłem wipe telefon dodatkowo przestał się nadmiernie grzać i działa szybciej)
Drugi problem o którym wspominałem już w jednym z tematów to brak łączności LTE.
Czy ktoś wie o co może chodzić? W ustawieniach mam zaznaczone "preferowane LTE", moja sieć to PLAY.
ps. i może ktoś tutaj odpowie, bo szukałem ale nie znalazłem.
Czym różnią się od siebie wersje customizacji? Np. Central Europe 1 od Central Europe 4?
dzięki !
LTE nie działało nigdy na KK i nie działa teraz w L-ce :(
Przyzwyczaiłem się już do H+ ale spróbowałbym gdyby była taka możliwość. Sam już nie wiem co mam z tym zrobić, wipe był, oprogramowanie inne, preferowane LTE i nic :P