Aktywne Wpisy

dahlem +500
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +139
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

źródło: comment_OX7lwup5GdEwS6Nqy5TR1gy9iVHKURhx.jpg
PobierzTo zdjęcie to fejk. Gęstość wody zmienia się (nomen omen) płynnie, w sposób ciągły, a poza tym nie utrudnia to wcale mieszania się tej samej fazy.
Neptun ani Matka Natura nie wiedzą, gdzie według ludzi przebiega jakaś mityczna kreska oddzielająca połączone ze sobą morza. Geografowie też do końca nie wiedzą i jeden geograf powie tak, drugi powie nie ;) Żaden chyba nie
http://ilovecoastalliving.blogspot.com/2014/01/gdzie-spotykaja-sie-dwa-morza-przyladek.html
Teraz napisała wiedzabezuzyteczna (serio serwis głupkowaty, zero weryfikacji "faktów", które przekazują), wiec za jakiś czas powołując się na nią, ludzie wrzucą tych zdjęć 10x więcej :)
Nie wiem, skąd jest to zdjęcie, ale:
a) przyczyną innego koloru wody na pewno nie jest różnica gęstości, to ciężki absurd
b) nie jest to
Na wypadek gdyby jednak znalazł się ktoś skłonny uwierzyć w te bzdury, proszę, 5 minut życia straciłem na znalezienie tego:
źródło: comment_T1GdQcpFzESgphb16tbS7XpM89GKRilF.jpg
Pobierz