@Blackman: javascript to nie jest java! To dwa różne języki. Wykop korzysta z javascript do wykonywania na przykład requestów AJAX (plusowanie choćby po to ,abyś przy każdym plusie nie trzeba było odświeżać stronę)
Zależy w jaki sposób oszukiwała...są różne sposoby oszustwa. być może oszustwo polegało na wykonywaniu normalnych czynności w sposób zautomatyzowany a być może wykorzystywała błąd w aplikacji.
Nie wszystko da się przewidzieć...a czasem coś po prostu umknie uwadze...a
@PanDziobaku: nie wiem jak to poprawnie nazwać, ale była 'wyczulona' na pewne pixele pobierając informacje z obrazu (choć gra mogła być wyłączona) i sterowała przyciskami klawiatury
@Blackman: czyli wykonywała normalne czynności w sposób zautomatyzowany. Takie rzeczy bardzo trudno wykrywać i jednoznacznie oceniać jako czitowanie. Dlatego valve ma kłopoty z aim botami, trigger botami itp. Trudno ocenić jednoznacznie kiedy ktoś ma skill a kiedy oszukuje
Mirka ale jaja xd Myślałem że tak się nie zdarza. Zapytałem szwagierkę jak jej PPK wygląda pod koniec roku. A ona mówi że gdzie to sprawdzić. Mówię zaloguj się na moje PPK. I co się okazuje: nie odnaleziono rachunku.
#html #html5 #naukaprogramowania #programowanie #informatyka
źródło: comment_jHyy1SZJitu4ltq0k6FBeXnbyftoXWfs.jpg
PobierzWykop korzysta z javascript do wykonywania na przykład requestów AJAX (plusowanie choćby po to ,abyś przy każdym plusie nie trzeba było odświeżać stronę)
Zależy w jaki sposób oszukiwała...są różne sposoby oszustwa. być może oszustwo polegało na wykonywaniu normalnych czynności w sposób zautomatyzowany a być może wykorzystywała błąd w aplikacji.
Nie wszystko da się przewidzieć...a czasem coś po prostu umknie uwadze...a
i sterowała przyciskami klawiatury
Trudno ocenić jednoznacznie kiedy ktoś ma skill a kiedy oszukuje