Aktywne Wpisy

WielkiNos +181
źródło: temp_file6235106923969401616
Pobierz
LuckyStrike +14
Wyraźnie napisałem tam: " Nie zapraszam do dyskusji".
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
źródło: 2022092901461582
Pobierz

#html #html5 #naukaprogramowania #programowanie #informatyka
źródło: comment_jHyy1SZJitu4ltq0k6FBeXnbyftoXWfs.jpg
Pobierzco #!$%@?? btw nie mam pojęcia o co pytasz dokładnie
a html dodałem bo strony się w tym pisze ;d
Komentarz usunięty przez moderatora
np.
data-vpc="+203"
@MirkoStats: poprawione
@PanDziobaku: nie chciałem się dowiedzieć jaki jest opis, na jakich zasadach to działa/jak to jest zrobione/reguły działania itp. ;d
http://pl.wikipedia.org/wiki/HTML
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kaskadowe_arkusze_styl%C3%B3w
te prostsze jak np. odznaczenia za lata na wykopie wynikające z daty serwera (chyba)
i te trudniejsze jak np. odznaczenia "złotousty" przyznawane za napisanie wysoko plusowanych komentarzy: więc z tego co piszesz ta "tajemnica" jest zapisana na wykopie tak żeby nie można było jej odczytać?
Wszelkie informacje znajdują się w bazie danych i wykop (w sensie aplikacja po stronie serwera) okresowo analizuje bazę w celu sprawdzenia czy użytkownik X spełnia warunki jakiegoś otrzymania odznaczenia i jeśli spełnia to je wyświetla w przeglądarce (wyświetla obrazek reprezentujący spełnienie warunku ) :) (tak w skrócie)
, ale okres "rozliczeniowy" na wykopie to 3mc co nie? więc jesli u kogoś naliczyłem się 1000 plusów w ciagu miesiąca z komentarzy do znalezisk a odznaczenie dostał 3 tyg temu to:
potrzeba mniej niż 1000 plusów z komentarzy do znalezisk żeby wykop przyznał odznaczenie "złotousty"
#tegarozkmina
A jak dokładnie działają mechanizmy wykopu to już tylko oni wiedzą :) My możemy się tylko domyślać :)
@kitke: od dawna już nie tylko client-side :D (NodeJS)
@PanDziobaku:
Skoro mam okazje to jeszcze się zapytam o coś drugiego
Grałem