Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +682
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ma ktoś jakieś porady/wskazówki dla studenta wybierającego się na rozmowę kwalifikacyjną na staż na stanowisko programisty? Każda wskazówka się przyda.
Komentarz usunięty przez autora
@controll: to już słyszałem i w sumie oczywiste raczej, że nie ma sensu ubarwiać swoich zdolności.
@kapelusz: Dobry pomysł. Na CV załączyłem informacje o najciekawszych wraz z linkiem do źródłem projektów, ale gdyby padło jakieś pytanie to chyba warto coś więcej opowiedzieć o tym jeszcze.
Jak by ktoś miał jeszcze ciekawe porady to śmiało,
Z reszty planuję czarne spodnie materiałowe + jakąś koszulę.
No i da się niezły shit na wskaźnikach zrobić typu stały wskaźnik do stałego wskaźnika na zwykły wskaźnik itd. więc dobra konwencja sporo daje ;p
Pożyjemy zobaczymy, może się uda akurat dostać ;)