Aktywne Wpisy

StaraJawka +18
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Ma ktoś jakieś porady/wskazówki dla studenta wybierającego się na rozmowę kwalifikacyjną na staż na stanowisko programisty? Każda wskazówka się przyda.
Komentarz usunięty przez autora
@controll: to już słyszałem i w sumie oczywiste raczej, że nie ma sensu ubarwiać swoich zdolności.
@kapelusz: Dobry pomysł. Na CV załączyłem informacje o najciekawszych wraz z linkiem do źródłem projektów, ale gdyby padło jakieś pytanie to chyba warto coś więcej opowiedzieć o tym jeszcze.
Jak by ktoś miał jeszcze ciekawe porady to śmiało,
Z reszty planuję czarne spodnie materiałowe + jakąś koszulę.
No i da się niezły shit na wskaźnikach zrobić typu stały wskaźnik do stałego wskaźnika na zwykły wskaźnik itd. więc dobra konwencja sporo daje ;p
Pożyjemy zobaczymy, może się uda akurat dostać ;)