Aktywne Wpisy
Pietruchoowy +134
#praca #pracbaza #prawo #pytaniedoeksperta
Pracuję w sklepie i co jakiś czas przychodzą mordy nieskalane pracą i robią zakupy kradzionymi kartami. Oczywiście to tylko moje domysły widząc jak ktoś kupuje 5 paczek papierosów za lekko poniżej 100zł i jak transakcja przejdzie to znów tyle samo kupuje. Albo jak transakcja nie przejdzie to coś tam pod nosem sobie powie "o, skończyło się"
No i pytanie czy ja mogę coś z tym zrobić? Mogę tylko
Pracuję w sklepie i co jakiś czas przychodzą mordy nieskalane pracą i robią zakupy kradzionymi kartami. Oczywiście to tylko moje domysły widząc jak ktoś kupuje 5 paczek papierosów za lekko poniżej 100zł i jak transakcja przejdzie to znów tyle samo kupuje. Albo jak transakcja nie przejdzie to coś tam pod nosem sobie powie "o, skończyło się"
No i pytanie czy ja mogę coś z tym zrobić? Mogę tylko
kyIiejenner +24
rozmowa z wykopkiem, nic dziwnego, ze nie ruchacie
Więcej o mnożeniu: https://fr.wikipedia.org/wiki/Multiplication
@wisniowySz: chyba odkryłeś coś nowego :D
do ciekawszych rzeczy nie kazdy ma sprzet pod reka, a podejzewam 70% humanistow mialo by poblem z obsluga kalkulatora naukowego zeby policzyc cos wiecej niz na zwyklym kalkulatorze
@Sharley: beczka XD
Oświeć mnie, bo jestem nieświadomy swojego geniuszu.
Widzę, że jest tu parę osób, które nie odnoszą się do tematu i krytykują Ciebie osobiście. Czemu nie usuniesz ich postów?
Nawet śmiechłem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
można pomnożyć dwie liczby cyfra przez cyfrę jeżeli obie są nie z zerami, wystarczy tylko odpowiednio wpisywać wynik poniżej i go przesuwać - w ten sposób można pomnożyć każde liczby, tylko trzeba mieć wystarczająco długą kartkę, a potem zsumować subtotals
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora