Wpis z mikrobloga

No elo mirkoczołgiści, jest sprawa. W związku z dość niską frekwencją na bitwach o twierdze trzeba chyba jeszcze raz przedyskutować czy jest sens je grać. Takie wnioski wysnuwam po srogim w-------u jaki dostaliśmy od klanu, w którym jest

Potrafili sobie dobrać taki skład jaki im pasował na daną mapę, a my nie możemy zebrać nawet 15 x tierów. I generalnie bitew gdzie mamy skład typu 9 X tierów, a reszta to dziewiątki czy nawet ósemki nie chce mi się grać.
Także proponowałbym przed zaatakowaniem jakiegoś klanu ustalić godziny, które większości najbardziej pasują i atakować tylko w tych godzinach. Można też na mirko albo pejsbuku pisać o nadchodzących bitwach bo pewnie nie każdy sprawdza kiedy takie są. Jak macie jakieś pomysły to piszcie.
No i zawołam tych z góry niech się wypowiedzą( ͡° ͜ʖ ͡°) @as2o3 @saimonm
#mirkowot
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cesar90: Masz rację, ja też do takich wniosków ostatnio doszedłem. Twierdze powinny odbywać się żadziej i być gdzieś ogłaszane(fb mirko). Za to częściej powinniśmy grać te potyczki na 8 i 6 tierach, bo na nich ze składem raczej nie będzie problemu.
  • Odpowiedz
@cesar90: Zgadzam się z Tobą - jeśli nie ma składu, nie ma sensu grać tego typu bitew. Problem z pytaniem o to, co komu i kiedy pasuje jest taki, że w godzinach, w których frekwencja jest największa, do wyboru mamy praktycznie wyłącznie klany z top 100. A jeśli znajdzie się jakiś klan w naszym zasięgu, ma zajęte praktycznie wszystkie terminy. I moje poszukiwania przeciwników dla nas w ostatnim czasie sprowadzały
  • Odpowiedz
@cesar90: a więc wypowiem się w temacie, terminy twierdzy są ogólnie znane, jest kalendarz (w grze i na stronie) z rozpiską na najbliższe dwa tygodnie, jeśli ktoś chce się bawić z nami w granie twierdzy to nie powinno być dla niego problemem wejść w kalendarz i podejrzeć czy nie ma zaplanowanych ataków/obron i tutaj żadne przypominanie raczej nie pomoże. Są osoby, które specjalnie się logują tylko na twierdzę, więc jak
  • Odpowiedz
@cesar90: @as2o3: Ktoś wczoraj słusznie zauważył, że jakby zostawić ze 20 najbardziej aktywnych w klanie, to wiele by to nie zmieniło. Dokończmy bitwy, które mamy zaplanowane i jeżeli dalej będzie problem z frekwencją to może skupmy się na skirmishach. Przy takich bitwach jak wczoraj to nie dość, że nie zdobywamy nowych skrzynek, to jeszcze ludzie tracą kupę srebra na serwisowanie swoich X-ów.
  • Odpowiedz
@cesar90: Ja zacznę niedługo intensywniej grać. Ostatnio dostałem o------l od pracodawcy (jestem na etapie wdrażania się do firmy i się uczę), więc trochę jestem mniej aktywny, ale jak ogarnę tam taki poziom, że nie będę miał problemów z wykonywaniem projektów, to wracam do regularnej gry i szybkich X tierów być może z kontem premium, bo na coś pensję trzeba wydać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

U szefowej
  • Odpowiedz
@cesar90: Jeśli chodzi o mnie, to bardzo pomogłoby wstawianie tu kolejnych terminów i godzin, w których przeprowadzamy ataki. Nie zawsze mam czas grać, ale często jest tak, że na pół godzinki bym wszedł pomóc klanowi gdybym wiedział o której jest atak.
  • Odpowiedz