Wpis z mikrobloga

Dobra, garść suchych informacji:
W ciągu ostatnich dwóch tygodni trochę się działo. Filmy są zgrane, czekają tylko na czas, żebym mógł pododawać napisy, powycinać najciekawsze fragmenty (bo podobno są za długie i chcecie samej akcji) Część zjawisk działa się gdy nie było mnie przez kilka dni w domu, bo delegacja i te sprawy, ale to coś nie mogło odpuścić. Po przyjeździe do chaty dostałem w-----a, gdy zobaczyłem, że wszystko jest r-----------e (będzie nagranie) i postanowiłem iść na wojnę. Po pierwsze, cokolwiek by się działo, nie ucieknę z chaty. Będę się modlił, im więcej się będzie działo, tym więcej będę trzaskał "zdrowasiek". Choć mam nadzieję, że nie będę musiał, bo wczoraj był u mnie ksiądz, którego zaprosiłem. Poświęcił chatę, pomodlił się (tak, będziecie mogli także zobaczyć jak coś takiego wygląda) i zobaczymy czy to coś dało. Podsumowując: być może to koniec historii. Jednak to co się do tego momentu działo zostanie upublicznione. Może nawet z moją mordą, bo i tak wielu mnie rozpoznało i próba bycia anonimowym okazała się bezsensowna, szczególnie jak się jest bywalcem wykoparty :) Dajcie mi jednak czas, bo na poważnie będę mógł się zająć tematem dopiero jutro wieczorem. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc oraz pokrzepiające słowo, które było dla mnie ważne w tym trudnym czasie. Czekajcie na filmiki a ja żyję nadzieją, że to już koniec, choć to pokażą dopiero przyszłe dni.

Edit: pojawiły się pomysły, że to jakiś projekt na uczelnie czy ki czort, albo, że chcę zarobić kosmiczny hajs na YT :) Oczywiście dementuję takie plotki. Ale wiadomo, ja to ściemniam, bo kasa, atencja (z tego beczę najbardziej) i wiele innych rzeczy, które mi nie przeszły przez głowę :)

#otwierajacesiedrzwi
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanuszKarierowicz: Moją intencją nie jest przekonanie kogokolwiek do czegokolwiek. Dzielę się tym co się dzieje. Tyle. Czy ktoś w to wierzy, czy nie, to już jego sprawa. Ciekawe jest też to, że żaden z tych, którzy wieszają na mnie psy nie potrafi mi "udowodnić" kłamstwa. Poza tym mam już 3 dzień spokoju. Może wizyta księdza faktycznie coś dała.
  • Odpowiedz
@cumpelFraglesa: Kwestia może godzinki. Uploaduje właśnie obraz z 3 kamerek i montuję "kompilację" gdzie obraz z 3 jest na jednym ekranie. Obserwuj kanał na YT, bo pewnie teraz na wykop nie wrzucę (nie mam siły na odpowiadania na pytania i zrobię to pewnie rano) gdzie w ciągu godziny powinny wylądować wszystkie filmiki z 18.03.15
  • Odpowiedz
wrzuca się. Za ok 10 minut pojawi się pierwszy materiał. Pisałem wcześniej, że u mnie na wsi Internet noszą wiadrami i to wygląda jak wygląda. Ogólnie ustawiłem kolejność 4 filmów i za chwilę pójdę spać, a one niech się wrzucają. A co do paranormanlne, to nawet nie wiedziałem. W zeszłym tygodniu jak ludzie odkryli moje filmiki to pojawiły się w kilku miejscach (sadistic, joemonster) i dostałem tyle maili, że odpisuję na nie
  • Odpowiedz