Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +243
Rad-X +64
Nowe osiedle we Wrocławiu. Nowy budynek zawalił się na "starszy" etap tego samego osiedla.
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
W ciągu ostatnich dwóch tygodni trochę się działo. Filmy są zgrane, czekają tylko na czas, żebym mógł pododawać napisy, powycinać najciekawsze fragmenty (bo podobno są za długie i chcecie samej akcji) Część zjawisk działa się gdy nie było mnie przez kilka dni w domu, bo delegacja i te sprawy, ale to coś nie mogło odpuścić. Po przyjeździe do chaty dostałem w-----a, gdy zobaczyłem, że wszystko jest r-----------e (będzie nagranie) i postanowiłem iść na wojnę. Po pierwsze, cokolwiek by się działo, nie ucieknę z chaty. Będę się modlił, im więcej się będzie działo, tym więcej będę trzaskał "zdrowasiek". Choć mam nadzieję, że nie będę musiał, bo wczoraj był u mnie ksiądz, którego zaprosiłem. Poświęcił chatę, pomodlił się (tak, będziecie mogli także zobaczyć jak coś takiego wygląda) i zobaczymy czy to coś dało. Podsumowując: być może to koniec historii. Jednak to co się do tego momentu działo zostanie upublicznione. Może nawet z moją mordą, bo i tak wielu mnie rozpoznało i próba bycia anonimowym okazała się bezsensowna, szczególnie jak się jest bywalcem wykoparty :) Dajcie mi jednak czas, bo na poważnie będę mógł się zająć tematem dopiero jutro wieczorem. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc oraz pokrzepiające słowo, które było dla mnie ważne w tym trudnym czasie. Czekajcie na filmiki a ja żyję nadzieją, że to już koniec, choć to pokażą dopiero przyszłe dni.
Edit: pojawiły się pomysły, że to jakiś projekt na uczelnie czy ki czort, albo, że chcę zarobić kosmiczny hajs na YT :) Oczywiście dementuję takie plotki. Ale wiadomo, ja to ściemniam, bo kasa, atencja (z tego beczę najbardziej) i wiele innych rzeczy, które mi nie przeszły przez głowę :)
#otwierajacesiedrzwi