Wpis z mikrobloga

OK, jestem po 3 dniach testowania #windowsphone. I sorry #gejowkawindowsphone ten system nie nadaje sie do codziennego użytkowania dla kogoś bardziej wymagającego. Zgadzam sie, ze jest płynny (Lumia 930), ale nadal nic na niego nie ma. Bardziej specjalistyczny soft nie istnieje, ewentualnie są marnej jakości zamienniki. Fakt, dla mało wymagającego użytkownika jest lepszy, niż #android, ale jeśli chce sie czegoś więcej, niż podstawowa funkcjonalność, to taki telefon jest bezużyteczny.
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Misaki: L1020 jest przestarzała i nieopłacalna w zakupie. Androida miałem Neo V z 2.3.4. z zablokowane przez Orange, gdzie koszt odblokowania przewyższał jego wartość. Nie mogłem nic wgrać innego, poza chyba ICS'em po którym telefon zdychał w trzy dni. Tragedia, porażka nigdy więcej. Zresztą zamulał od początku posiadania.
Mam do czynienia z LG L90 który na papierze jest lepszy od mojej L535. W praktyce wygląda to tak, że L90 zamula
  • Odpowiedz
@bezatencji: bo to Android i ciężki touchwiz. Ja mam takie wyczulone oko na to, że widziałem lagi w iOS 7 na iP 5s. W iOS 8 poprawili i jest ok.
@Misaki: kumpel jak zmienił Moto G na iP5 to stwierdził, że "moto G cięła się jak emo w wannie". Ale dopiero jak poużywał trochę iP i wrócił na chwilę do Moto G
  • Odpowiedz
@Misaki: Wydawało mi się, że Orange już nie zakłada simlocków. Jeśli myle się to zwracam honor.
Właśnie. Jak zmieniałbym WP na coś innego to już tylko na iOS. Tylko, że i tak nie wykorzystam jego potencjału, a te telefony są zbyt drogie.
  • Odpowiedz