Wpis z mikrobloga

@arcz: Pieprz, sól, po 2 minuty z każdej strony na rogrzanej patelni, sok z cytryny na gotową rybę, posypać świeżo posiekaną natką pietruszki, do tego szparagi na maśle.
  • Odpowiedz
@arcz: jeżeli może być po angolsku, to spróbuj z tego przepisu - wychodzi pyszny, ale nie piecz za długo. 10 minut na cieńszy kawałek max, jeżeli masz gruby kawałek to ewentualnie kilka minut dłużej. Zamarynować możesz dzisiaj.
Jeżeli chcesz, żeby napisać po polsku, to daj znać.
m.....b - @arcz: jeżeli może być po angolsku, to spróbuj z tego przepisu - wychodzi p...
  • Odpowiedz
@arcz: sól morska pieprz kolorowy gruboziarnisty oliwa delikatnie cytryną na patelnie nic więcej nie potrzeba dodatki to już indywidualna kwestia :)
  • Odpowiedz