Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

https://www.e-dym.pl/Bazy_i_aromaty/INAWERA/Bazy_Inawera/Inne/14407-GLIKOL_1.2_PROPYLENOWY_-_1000_ml.html
Dostałem zwrot hajsu od biomus.eu (mój glikol śmierdział i po wymianie nowa sztuka też śmierdziała) i teraz chcę kupić jakiś pewny. Z moją zniżką wychodzi 27,90 (wysyłka gratis). To tylko 4 zł drożej niż glikol z przesyłką z allegro od techlandlab/mineraly_ziemii tak więc tą kwestię pomijam.
Przy okazji - Green Apple od Atmosa wymiata. Dawkowanie 5%, baza 60/40 pg/vg.
#epapieros #epapierosy #mojliquid
Bez zastrzezen.
@Horbi: sam robię wszystko. Jak jesteś z okolic Zabrza i byś sobie po to podjechał to ci jakieś próbki mogę przygotować. Ewentualnie nawet wysłać bym mógł. Do dogadania na PW.
@Lanc: Tak, wszystko TPA.
Jeżeli aromat kosztuje 10 zł, a 10 ml wystarcza na zrobienie 100 ml liquidu to jest 40 zł za 400 ml. Extreme Flavours w tej cenie wystarczy na zrobienie 800 ml, a aromaty mają o niebo