Wpis z mikrobloga

Mircy brał ktoś może ten glikol z e-dymu?
https://www.e-dym.pl/Bazy_i_aromaty/INAWERA/Bazy_Inawera/Inne/14407-GLIKOL_1.2_PROPYLENOWY_-_1000_ml.html

Dostałem zwrot hajsu od biomus.eu (mój glikol śmierdział i po wymianie nowa sztuka też śmierdziała) i teraz chcę kupić jakiś pewny. Z moją zniżką wychodzi 27,90 (wysyłka gratis). To tylko 4 zł drożej niż glikol z przesyłką z allegro od techlandlab/mineraly_ziemii tak więc tą kwestię pomijam.

Przy okazji - Green Apple od Atmosa wymiata. Dawkowanie 5%, baza 60/40 pg/vg.

#epapieros #epapierosy #mojliquid
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GaHee: wszystko TPA? Kupiłbym coś do tego citrus puncha jak będzie przypływ gotówki ;)
@Horbi: sam robię wszystko. Jak jesteś z okolic Zabrza i byś sobie po to podjechał to ci jakieś próbki mogę przygotować. Ewentualnie nawet wysłać bym mógł. Do dogadania na PW.
  • Odpowiedz
@GaHee: mnie tam woda nie przeszkadza, pod warunkiem, że nie jest jej za dużo 8-9 procent na moich parownikach to optimum, przy mniejszej ilości wody bywa za sucho. może to też kwestia ubijania watki

Jeżeli aromat kosztuje 10 zł, a 10 ml wystarcza na zrobienie 100 ml liquidu to jest 40 zł za 400 ml. Extreme Flavours w tej cenie wystarczy na zrobienie 800 ml, a aromaty mają o niebo
  • Odpowiedz
@SuperHiperBola: z przesyłką 26,90 :) No i dostałem dwie litrowe butelki z biomusu, obie śmierdziały rozpuszczalnikiem. Teraz bym chciał coś co nie śmierdzi. Dzisiaj dostałem też zwrot kasy za tą butelkę, którą kupiłem.
  • Odpowiedz
@SuperHiperBola: a widzisz. Ja dostałem pierwszą, śmierdziała. Napisałem reklamację, dostałem drugą, śmierdziała. Napisałem znowu reklamację i dostałem zwrot kasy. Jakiś mirek 2 dni temu też pisał, że jego glikol śmierdzi. Natomiast gliceryna super jakość :)
  • Odpowiedz