Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +68
źródło: temp_file7155917653213251767
Pobierz
arinkao +25
Słuchajcie wykopki, jestem zaniepokojona ( ͡° ʖ̯ ͡°) - nie wiem co się odwaliło ale ktoś chyba zaatakował botami mój autorski tag #arinkaofood
Niedawno liczba obserwujących (na którą pracowałam 5 lat) wyniosła 1000, za to w ciągu paru dni, nie wiem bo dziś to zauważyłam, doszło ponad 600 obserwatorów. Teraz jest 1630.
Czy ktoś kto także prowadzi autorski tag zauważył wczoraj lub dzisiaj coś podobnego?
#
Niedawno liczba obserwujących (na którą pracowałam 5 lat) wyniosła 1000, za to w ciągu paru dni, nie wiem bo dziś to zauważyłam, doszło ponad 600 obserwatorów. Teraz jest 1630.
Czy ktoś kto także prowadzi autorski tag zauważył wczoraj lub dzisiaj coś podobnego?
#
źródło: Bez tytułu
Pobierz

powiedzmy że chciałbym wyświetlić powiadomienia w prawyn górnym rogu #windows8 #windows10
Jak to zrobić? - albo inaczej - czy da się to zrobić w innym języku niż c#/c/.net? np w #php wysyłając jakieś systemowe polecenie do komputera? Skrypt byłby uruchomiony na komputerze także w jakimś stopniu do zmiennych środowiskowych byłby dostęp...
raczej nikłe szanse ale może ktoś coś?
Da się na WP, na PC nie
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/hh802768%28v=vs.85%29.aspx
Aczkolwiek:
"Without a valid shortcut installed in the Start screen or in All Programs, you cannot raise a toast notification from a desktop app."