Wpis z mikrobloga

@kwassek991: Ja bym się upewnił czy facet na bank zna dokładnie całą sytuacje. Mogło się okazać po prostu sprytną zagrywką z jej strony zaatakowanie przed wszystkimi. Utworzyła mu w głowie wersje dużo bardziej do przyjęcia i teraz być może nawet gdy gość się od was dowie prawy to jej nie zaakceptuje. Będzie to dla niego zbyt abstrakcyjne.
  • Odpowiedz
@kwassek991: jednego kutasa nie ma opcji wybaczyć ale żeby dwa z rzędu?! To już trzeba być prawdziwą p---ą...
( ͡° ʖ̯ ͡°)

BTW Dzięki za zawołanie, czekałem na rozwój wydarzeń, chociaż nie spodziewałem się aż takiego.
  • Odpowiedz
@kwassek991: hahah tak to zwykle jest. Mimo, że właśnie postąpiłeś dobrze, to powiedzenie, żeby nie wtrącać się w cudze sprawy zadziałało. No ale nic, jesteś dobry mirek i obiektywnie zrobiłes co należało, propsy.
  • Odpowiedz
@peszmerd: no właśnie pierwszy raz coś takiego robię i kompletnie nie wiedziałem co i jak, ale musiało to wyjść komicznie xD
więc ogłaszam: jeśli jesteś #bordo i masz dobre serduszko to proszę pomóż mi zawołać tych wszystkich ludzi, którzy poświęcili swój czas wcześniej na tą historię i teraz należy im się wiedza, jak to się skończyło.
  • Odpowiedz