Wpis z mikrobloga

@MiernaBabcia: No to poproś o oświecenie, a nie pouczaj w momencie, kiedy nie znasz się na tym, o czym mówisz.

Każdy z tych strzałów był wycelowany tam, gdzie trzeba. Pancerz na płycie IS-3 wynosi bodaj 110, który po nachyleniu daje jakieś 180mm efektywnego. Działo, z którego strzelałem, ma 258mm penetracji. Oprócz tego, skątowany IS-3 POGARSZA swój efektywny pancerz. Wynika to z nachylenia jego płyt.
@Emes91: Ani jeden z tych 3 strzałów nie był w pełni przycelowany, bo gównodziało od ST-I celuje długo.
A na replayu zobaczę znacznie więcej niż twoje wychodzenie z trybu snajperskiego od razu po wystrzale i gówniany efekt rozbłysku, który wszystko oślepia przez co gówno widać gdzie pocisk poleciał. (dlatego większość dobrych graczy to gówno wyłącza)
@MiernaBabcia: Ale powiedz mi coś, czego nie wiem? Pocisk poleciał w miejsce, gdzie IS może odbić - no nigdy bym sam na to nie wpadł. Właśnie dlatego jest to bullshit tank, bo ma w #!$%@? dużo takich miejsc, gdzie z dupy ma sto miliardów pancerza, bo hurrr spaced armor. I nieważne, jak dobrze celujesz, ZAWSZE możesz się odbić z dowolnego działa od ISa-3.

Dodaj do tego jeszcze jego niby "niecelne" działo,