Wpis z mikrobloga

@pitus_bajtus:tak kazali miałem wybór albo sam mam zgolić albo pani pielęgniarka :D ale pielęgniarki ponoć często zacinają i wtedy mogą do zabiegu nie dopuścić więc sam opędzlowałem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cyberyna: lewa noga- zerwana łękotka - więzadła krzYżowe w97%pozrywane , zdjęcie jest z zabiegu. Gdzie mi tylko łękotkę naprawili w sprawie więzadeł mieli zadzwonić po pół roku od tego zabiegu, minęło już 2lata i nic ale nie spieszno mi jakoś to wychodziłem. Tańczę, biegam, jeżdże na rowerze robie fikołki i inne także da się żyć tyle że staram się na mią uważać, z prawym kolanem też coś mi sie w
  • Odpowiedz
@ixyz: Cholerka, no to zdrowia życzę. Niestety u nas jak się sam nie upomnisz to bieda, lekarze mają wszystkich równo w d...ie. A te więzadła chyba trochę wcześniej musiałeś nadwyrężać.. jako dziecko nie trenowałeś czegoś intensywnie?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Poszly mi jak w piłkę grałem , łękotkę robili w kolejowym. Nie polecam :-P spokojnie zdrowie jest ze mną odpukać w niemalowane ;-) teraz też bardziej o zdrowie dbam o siebie i swoją formę

@cyberyna:
  • Odpowiedz