Aktywne Wpisy

denazyfikacja +450
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +346
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Żeby potrzymać was trochę w niepewności, napisze krótko co tam u mnie. Jutro wreszcie jadę na ściągnięcie szwów, a w piątek na konsultację do pierwszego protetyka. Co do rehabilitacji, to ćwiczę 3 razy w tygodniu i z dnia na dzień czuję się coraz lepiej, trzeba przygotować organizm na zwiększenie obrotów, które nastąpi po dostaniu protezy. To w sumie tyle, nie za dużo się teraz u mnie dzieje :P
A teraz gwóźdź programu!
Panie i Panowie, Mirabelki i Mirki, Różowe i Niebieskie paski, przedstawiam wam...
ścianę upamiętniającą waszą wspaniałą akcję, która codziennie będzie mi przypominała o wsparciu jakie dzięki wam otrzymałem!
Szczególnie chciałbym podziękować twórcom tych pięknych dzieł! @bolimienoga za wspaniały rysunek, który przesłał mi w oryginale aby zdobił moją ścianę. @grodd_belham za świetny komiks, teraz każdemu muszę tłumaczyć o co w nim chodzi i co to bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°). I na koniec @sajm, który jak właśnie zauważyłem rozpoczął procedurę usunięcia konta, dzięki któremu komiks w tej formie znalazł się na mojej ścianie.
Dziękuję wam wszystkim po raz kolejny za wszystko! Pijcie ze mno kompot!
#jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia
źródło: comment_UTmn18F71Ifd0H9iojsf187ZuR2zfhom.jpg
PobierzMimo tego życzę Ci wszystkiego dobrego i cieszę się, że masz tak dobre nastawienie do życia.
Jak będziecie pili kompot, to wypije z wami! ( ͡° ͜ʖ ͡°)