Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, to mój 50 wpis więc musi być to coś szczególnego!

Żeby potrzymać was trochę w niepewności, napisze krótko co tam u mnie. Jutro wreszcie jadę na ściągnięcie szwów, a w piątek na konsultację do pierwszego protetyka. Co do rehabilitacji, to ćwiczę 3 razy w tygodniu i z dnia na dzień czuję się coraz lepiej, trzeba przygotować organizm na zwiększenie obrotów, które nastąpi po dostaniu protezy. To w sumie tyle, nie za dużo się teraz u mnie dzieje :P

A teraz gwóźdź programu!

Panie i Panowie, Mirabelki i Mirki, Różowe i Niebieskie paski, przedstawiam wam...

ścianę upamiętniającą waszą wspaniałą akcję, która codziennie będzie mi przypominała o wsparciu jakie dzięki wam otrzymałem!

Szczególnie chciałbym podziękować twórcom tych pięknych dzieł! @bolimienoga za wspaniały rysunek, który przesłał mi w oryginale aby zdobił moją ścianę. @grodd_belham za świetny komiks, teraz każdemu muszę tłumaczyć o co w nim chodzi i co to bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°). I na koniec @sajm, który jak właśnie zauważyłem rozpoczął procedurę usunięcia konta, dzięki któremu komiks w tej formie znalazł się na mojej ścianie.

Dziękuję wam wszystkim po raz kolejny za wszystko! Pijcie ze mno kompot!

#jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia
MiszczJoda - Mirki i Mirabelki, to mój 50 wpis więc musi być to coś szczególnego!

...

źródło: comment_UTmn18F71Ifd0H9iojsf187ZuR2zfhom.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiszczJoda: nie ma za co, sam się świetnie bawiłem kiedy go robiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech zachowa kolory właściwe i nie wyblaknie prędko. A jak dziewczyny pojawią się u Ciebie w domu to mów że to warte 25k $$$ i że za czyny heroiczne dostałeś od dzieci które ocaliłeś ze spadającego w przepaść autobusu czy coś takiego xD

...teraz pytanie: komu mam narysować następny komiks?
grodd_belham - @MiszczJoda: nie ma za co, sam się świetnie bawiłem kiedy go robiłem (...

źródło: comment_Hz3BsvGMI3IxarX0GUp4ohklZCVJcJks.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: Polecam odwiedzić okoliczne biura rachunkowe i zostawić swoje dane z numerem KRS :)
Właśnie rozpoczęła się akcja rozliczania Pitów i dużo osób właśnie do biur przynosi swoje zeznania. Zostawiając tam informacje o sobie ( najlepiej u szefa/szefowej) jest duża szansa na kilka 1% :)

Mój 1% z Pit już do Ciebie leci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gregfield: Proteza nie ma niestety swojej stałej ceny dlatego ciężko powiedzieć. W piątek jadę na konsultacje do protetyka, później jeszcze prawdopodobnie odwiedzę kilku innych i może będę wiedział coś dokładniej. Koszty są różne i nie kończą się na samym kupnie protezy.
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: Miszczu daj cyne Ile Ci jeszcze brakuje, bo niebawem będę rozliczał podatek a jako, że pracuję w polskiej firmie zagranico i zarabiam nieco więcej niż "informatyk z wykopu", więc napewno Ci się przyda. Jeżeli natomiast już swoje uzbierałeś, to przekażę swój 1% na kogoś kto będzie w potrzebie. Podatek będę rozliczał za ok. 1-2 tygodnie.
  • Odpowiedz