Aktywne Wpisy

masternodeBTC +185
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy, które udało Ci się wprowadzić do swojego życia, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania, z których również korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów na podstawie poleceń. Podziel się

Pieron +61
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz

Żeby potrzymać was trochę w niepewności, napisze krótko co tam u mnie. Jutro wreszcie jadę na ściągnięcie szwów, a w piątek na konsultację do pierwszego protetyka. Co do rehabilitacji, to ćwiczę 3 razy w tygodniu i z dnia na dzień czuję się coraz lepiej, trzeba przygotować organizm na zwiększenie obrotów, które nastąpi po dostaniu protezy. To w sumie tyle, nie za dużo się teraz u mnie dzieje :P
A teraz gwóźdź programu!
Panie i Panowie, Mirabelki i Mirki, Różowe i Niebieskie paski, przedstawiam wam...
ścianę upamiętniającą waszą wspaniałą akcję, która codziennie będzie mi przypominała o wsparciu jakie dzięki wam otrzymałem!
Szczególnie chciałbym podziękować twórcom tych pięknych dzieł! @bolimienoga za wspaniały rysunek, który przesłał mi w oryginale aby zdobił moją ścianę. @grodd_belham za świetny komiks, teraz każdemu muszę tłumaczyć o co w nim chodzi i co to bordo ( ͡° ͜ʖ ͡°). I na koniec @sajm, który jak właśnie zauważyłem rozpoczął procedurę usunięcia konta, dzięki któremu komiks w tej formie znalazł się na mojej ścianie.
Dziękuję wam wszystkim po raz kolejny za wszystko! Pijcie ze mno kompot!
#jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia
źródło: comment_UTmn18F71Ifd0H9iojsf187ZuR2zfhom.jpg
Pobierzźródło: comment_9U82VwchVXUWweKXXaOvqaGUY4aNWC2u.jpg
PobierzTrzymaj się!
Niech zachowa kolory właściwe i nie wyblaknie prędko. A jak dziewczyny pojawią się u Ciebie w domu to mów że to warte 25k $$$ i że za czyny heroiczne dostałeś od dzieci które ocaliłeś ze spadającego w przepaść autobusu czy coś takiego xD
...teraz pytanie: komu mam narysować następny komiks?
źródło: comment_Hz3BsvGMI3IxarX0GUp4ohklZCVJcJks.jpg
Pobierz@m_bielawski: Nieznacznie wzrosło :) 1% niestety dopiero w październiku wiec ciężko przewidzieć ile tego będzie na koniec, do tego lokalna społeczność też działa :D
@grodd_belham Do dna Cumplu! :D
źródło: comment_EIUHjr5uLqmJXlv3tUmbT2E3HKtPLic1.jpg
PobierzWłaśnie rozpoczęła się akcja rozliczania Pitów i dużo osób właśnie do biur przynosi swoje zeznania. Zostawiając tam informacje o sobie ( najlepiej u szefa/szefowej) jest duża szansa na kilka 1% :)
Mój 1% z Pit już do Ciebie leci ( ͡° ͜ʖ ͡°)