Aktywne Wpisy
Milo900 +12
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.9% (1825)
- nie 13.1% (276)

RedBulik +288
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024

Prowadzę parę stronek na własnym serwerze w #digitalocean , problem w tym, że oni nie robią backupu oraz ja sam mogę coś zawsze popsuć i zastanawiam się jak się zabezpieczyć. W sumie pliki stronek mają niecałe 100 mb i rzadko się zmieniają, wystarczy backup co tydzień, bazy danych już są bardziej wrażliwe i wypadałoby je backupować przynajmniej raz dziennie. I teraz pytanie jak się do tego zabrać, myślałem o jakimś gotowym skrypcie, który by mi sie odpalał, robił co trzeba i wysyłał na jakiś ftp, problem w tym, że nie mam ani takiego skryptu ani serwera #ftp . Jak wy się z tym uporaliście? Znacie lepszy sposób na to niż wrzucanie na ftp? Jeśli nie, to znacie darmowy hosting ftp, który ma jakąś dodatnią pojemność?
@RudeBoy: Na taki pomysł czekałem, dzięki.