Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego kur*a polackiego pączka? xD
o k.rwa wyobraźcie sobie jak taki James Bond w-------a je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, u-------a mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko w------l.ć, bo się pączek cały rozwali xD
a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD
HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO

#pasta #byloaledobre #tlustyczwartek
07zglosSie - Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju je...

źródło: comment_kKxa5in4rELGngGpLWWJiOmQdDiCjtYI.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@07zglosSie: lubię pączki, ale mimo wszystko dawno tak się nie uśmiałem jak czytając ten wpis xD Wyobraziłem sobie panikę w oczach i r---------------o się na boki jak granat pączka i jego obumierające części, które wylały się lub odpadły ze statku-bazy, u-----------e wszystko na swojej drodze :D
@ukulelejas: nigdy nie ogarniałem jak się można u--------ć hamburgerem, jeżeli trzymasz go poprawnie
surykator - @07zglosSie: lubię pączki, ale mimo wszystko dawno tak się nie uśmiałem j...

źródło: comment_qvgzITn8H2OuEd8VQFsxZn1MpHApggpz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@07zglosSie: dla takich wpisów scrolluje mirko xD
a tak btw to polecam z karmelem w środku i polane czekoladą. Wczoraj mi taki wpadł w ręce i był tak zajebisty, że chciałem go wyrzygać i zjeść jeszcze raz :)
  • Odpowiedz