Wpis z mikrobloga

mirki,
dzwonił do mnie ziomek z plusa o przedłużenie umowy abonamentu.
zaproponował 2 lata umowe, 59zł bez telefonu za nielimitowane rozmowy z sieciami (płatne na stacjonarne) i 2,2gb neta:)
teraz płace średnio 60 zł za 400min +1gb internetu.

powiedziałem mu, że sie zastanowie, ale jak na moje to jest żart niesmaczny :)

Do rzeczy, gdzie moge się przenieść i dostane lepsze warunki niż to co mi zaproponowano?
co polecacie?

powiem tak, 400 min mi starczy, do tego 1gb to minimum.
#abonament #telefony #plus #tmobile #orange #play
do tego może ktoś ostatnio z #android i #bojowkawindowsphone coś podpisywali to pomogą:)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kowalale: to jest abonament. W tym wszystkim chodzi o to, że podpisujesz umowę na miesiąc i jeśli nie wypowiesz to automatycznie przedłuża się na kolejny miesiąc. Jakbyś brał to zaznacz e-fakturę bo zwykłą to koszt chyba 200 zł. Taki haczyk
  • Odpowiedz
@kowalale: dokładnie, 39 zł w nju to abonament i jest to maksymalna kwota za usługi krajowe - jak wydzwonisz mniej niż 39 to zapłacisz mniej, jak wydzwonisz więcej to i tak zapłacisz tylko 39 :) super sprawa, szczególnie jeżeli dodasz do tego umowę na czas nieokreślony
  • Odpowiedz
@kowalale: 39 zł (nielimitowane SMSy/MMSy do wszystkich, nielimitowane rozmowy do wszystkich, 2 GB internetu, umowa z miesięcznym okresem wypowiedzenia) - Red Bull Mobile (oferta bez telefonu).
  • Odpowiedz
T-Mobile: 39 zł nielimitowane rozmowy na komórki, stacjonarne, smsy, mmsy i 2 gb internetu, umowa na 18 miesięcy.

@kowalale: Jeśli chcesz mieć też dobry zasięg dla tej paczki danych to tylko T
  • Odpowiedz