Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +33
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

https://twitter.com/s1z33/status/563266700007591936/photo/1
#bojowkawindowsphone #windows10
źródło: comment_tqtcqHztI3FSeJEMZLaa75tzslsEmVeR.jpg
PobierzA to po prawej.. no nie rozumiem zbytnio potrzeby wstawiania tam tych ikon, zostawmy sam tekstowy tryb ustawień jak w wp8/8.1.
MS ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Tfor: dla ciebie zbędny bajer, a dla mnie świetny pomysł i cholernie mnie cieszy, że jakiś łeb w MS na to wpadł.
źródło: comment_6ZKP3iWRs5ZVIRWI3sfjl3LNUKZ5rXxU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Trzeci - także było na konferencji (kilkanaście sekund po przedstawieniu panelu notyfikacji)
Obie te zmiany to dla mnie wielki plus.
Tak porozpieprzanego i nieczytelnego menu opcji to świat nie widział
źródło: comment_xOUJ4rYeEAfUiG0t2qlhonVSDAD4v60j.jpg
Pobierza pierwsza część była bardziej do reszty towarzyszy, których zawołałem