Aktywne Wpisy
spirityfree +153
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko

https://twitter.com/s1z33/status/563266700007591936/photo/1
#bojowkawindowsphone #windows10
A to po prawej.. no nie rozumiem zbytnio potrzeby wstawiania tam tych ikon, zostawmy sam tekstowy tryb ustawień jak w wp8/8.1.
MS ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Tfor: te trzy rzędy ikon są rozwinięte (zobacz "collapse"), natomiast co do ikon w menu, jestem zwolennikiem. to wszystko ma super sens od strony rozwiązywania problemów, ale wygląda po prostu jak gówno - i mam nadzieję, że da się to zrzucić na karb technical preview, bo dużych zmian nie potrzeba, żeby dało się na to patrzeć.
@Tfor: dla ciebie zbędny bajer, a dla mnie świetny pomysł i cholernie mnie cieszy, że jakiś łeb w MS na to wpadł.
Komentarz usunięty przez autora
Trzeci - także było na konferencji (kilkanaście sekund po przedstawieniu panelu notyfikacji)
Obie te zmiany to dla mnie wielki plus.
Tak porozpieprzanego i nieczytelnego menu opcji to świat nie widział przed powstaniem WP, w końcu uporządkowali.
Edit: Ja, Androidowiec - pamiętam z konfy więcej od Was? Że zastanawiacie się wszyscy
http://www.wykop.pl/wpis/11281454/#comment-33767258
to może doprecyzuję: ja też sobie
a pierwsza część była bardziej do reszty towarzyszy, których zawołałem