Aktywne Wpisy
Redicle +101
Rozumiecie, że rosjanie przeszli do porządku dziennego, a ich głupie trolle powróciły do wykonywania swoich zadań zapominając, że 2 dni temu Pierożin nasrał na ich prezydenta, zabił kilkunastu wojskowych i podjechał pod stolycę wielkiego mocarstwa na zupełnej czilerze? To jest aż tak abstrakcyjne, że nie mieści się w głowie. Ten śmieszny kraj silny wobec słabych został totalnie ośmieszony na arenie międzynarodowej, bo w środku obywatele - debile tego żałosnego burdlu są za
Kuba04 0
Jakie macie auta? Piszcie w komentarzu
#przegryw
#przegryw
@Rittel: oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Depresja, a właściwie wszystkie choroby umysłowe są pewną auto-narracją. Nie może być tu mowy o propagowaniu czegoś, mylisz nastrój z chronicznym stanem psychicznym. Nie można się zarazić chorobą umysłową.
Tak łatwo wszystko oceniamy, a przecież
@Nddsk: Co #!$%@?? xD
Od kiedy każdy komiks o depresji jest gloryfikacją #!$%@?? Tak samo od kiedy każdy komiks o depresji gdzie bohaterką jest kobieta jest typowym przedstawieniem kobiety jako ofiary?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nddsk: Pisałem tak dlatego, że ten komiks niczym się nie różni od dziesiątek takich samych komiksów o depresji. One wszystkie wyglądają tak samo więc hejcisz jakby zjawisko. No i w żadnym z nich nie zauważyłem tego co określasz mianem 'gloryfikacji #!$%@?' więc musisz to brać z jakichś innych swoich własnych przemyśleń.
Zacząć możesz skromnie od subkultur: gotów i emo, a jak czujesz się bardziej wściekła, to przejdź do katolicyzmu. Tylko czy to ma jakiś sens?
A to przecież nie jest tak nie logiczne jakby się wydawało. Jako polak - cebulak masz mniejsze szansę na zrobienie czegoś dla świata bo urodziłeś się w cebulackim kraju.
powiedział policjant nad ciałem @tajemniczygosc: którego zmasakrowała banda dresów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gimbopsychologia taka wow!
@mamtrzybuty: