Aktywne Wpisy

okoboji +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

moll +104
Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD
#ksiazki #takasytuacja
#ksiazki #takasytuacja

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

źródło: comment_nBJZof5SCmj5foDcO75yp4xPpwUqTxhE.jpg
Pobierz@Rittel: oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Depresja, a właściwie wszystkie choroby umysłowe są pewną auto-narracją. Nie może być tu mowy o propagowaniu czegoś, mylisz nastrój z chronicznym stanem psychicznym. Nie można się zarazić chorobą umysłową.
Tak łatwo wszystko oceniamy, a
źródło: comment_qw1gpHz1b2UczTVXi83uZiNa6iC9ro2O.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Nddsk: Pisałem tak dlatego, że ten komiks niczym się nie różni od dziesiątek takich samych komiksów o depresji. One wszystkie wyglądają tak samo więc hejcisz jakby zjawisko. No i w żadnym z nich nie zauważyłem tego co określasz mianem 'gloryfikacji s----------a' więc musisz to brać z jakichś innych swoich własnych przemyśleń.
Zacząć możesz skromnie od subkultur: gotów i emo, a jak czujesz się bardziej wściekła, to przejdź do katolicyzmu. Tylko czy to ma jakiś sens?
A to przecież nie jest tak nie logiczne jakby się wydawało. Jako polak - cebulak masz mniejsze szansę na zrobienie czegoś dla świata bo urodziłeś się w cebulackim
powiedział policjant nad ciałem @tajemniczygosc: którego zmasakrowała banda dresów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gimbopsychologia taka wow!
@