Wpis z mikrobloga

@ukryty_login: To zależy jakiego masz directXa. Musisz mieć dx 11 więc albo zainstalujesz dwie 5 i jedynkę albo 9 i 2. Także tu już trzeba pokombinować jak będzie najlepiej dla Twojej konfiguracji kompa. Pod warunkiem że nie masz zasilacza z czarnej listy. Jeśli będziesz już miał directX 11 to zainstaluj 1 trzy razy. Bo 11 i 1 , 1 , 1. Jeśli 10 lub 9 to Diablo 1 i 2.
  • Odpowiedz
@piekarz139: Dziękuję za odpowiedź. Nie mam zasilacza z czarnej listy – korzystam z laptopa na baterii, bez zasilacza. Nie wiem, co to jest DirectX, ale wpisałem w Google "DirectX?" i w pierwszym wyniku wyskoczyło mi "DirectX 11 - Microsoft Windows", więc mam 11. Zainstaluję tak jak kazałeś 3 razy, tylko ja już nie pamiętam, ile razy wcześniej go instalowałem, więc dla pewności odinstaluję windowsa i zacznę wszystko od nowa, żeby
  • Odpowiedz
@ukryty_login: Witam i już odpowiadam kolego. Tak jak pisałeś, windows mobile jest na urządzenia przenośne więc nie zainstalujesz na nim gry stacjonarnej jaką jest Diablo. Jak słusznie zauważyłeś masz wersje PC której laptop i inne urządzenia przenośne, nie obsługują. Nie pozostaje Ci nic innego jak zakupić wersję mobilną lub kupić komputer stacjonarny. Co do directXa, możesz zainstalować również 2 razy wersję 11 co da Ci łącznie directXa 22. Podniesie to
  • Odpowiedz
@piekarz139: Dziękuję. Widać, że znasz się na rzeczy. W takim razie powiem tacie, żeby mi kupił komputer stacjonarny (no bo nie opłaca się kupować po raz drugi tej samej gry). DirectXa już instaluję po raz drugi. Ale już wiem, czemu miałem same problemy z tym laptopem. Na naklejce jest napisane Windows 8 64 bit, a ja mam folder system32, a nie system64, tak jak powinno być. To pewnie przez wirusa
  • Odpowiedz
@ukryty_login: A dziękuję cały czas uczę się programowania. Co do naklejki, tak jak pisałeś nie znam się tak bardzo na sprzęcie jak na oprogramowaniu. Ale jeśli chodzi o naklejki to polecam kupić w auszanie. Podobno w media markt nieźle na nich oszukują. Kiedyś kolega kupił naklejkę z windows 7 32bit a okazało się że był to windows 32 bit ale windows 98. To dopiero się zdziwił! Musiał zmieniać wszystko nie
  • Odpowiedz
@piekarz139: Wiem wiem, specjalnie w reklamie Media Markt mówią nie dla idiotów, żeby idioci czuli się sprowokowani, żeby udowodnić, że jednak nie są idiotami. Wiem, bo moja starsza siostra studiowała socjologię (a właśnie, gdybyś potrzebował jakichś kuponów do Maca to uderzaj do mnie, mam wtyki. To za pomoc z windowsem). A to z tymi bajerami że zbędne to dobre było, hehehe. Bo to jak na tym obrazku, pewnie nie widziałeś.
u.....n - @piekarz139: Wiem wiem, specjalnie w reklamie Media Markt mówią nie dla idi...

źródło: comment_3W0fjrXOdMr1NRofoDwZHe2ow9MUIXcp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz