Aktywne Wpisy
blinkarA +18
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +32
jakie macie swoje małe marzenie

Ja zaczalem korzystac z google kontakty jak przesiadalem sie z wp 6.5 na andka i tak juz zostalo;)
a co
@wylinka_wensza: chętnie pomogę, ale bez numeru zlecenia serwisowego albo numeru
PAP5300 z X-KOM dalej ani widu ani słuchu w naszym systemie... - może to do nas w ogóle nie trafi tylko zostanie rozpatrzone bez wizyty w serwisie.
@MichalxD:
"do miesiąca" ??? A skąd taka informacja ? :)
Szkoda, że nie oddałeś urządzenia do razu do naszego serwisu (wysyłka DHL-em jest w systemie door-to-door bez żadnych kosztów - wystarczy tylko wypełnić nasz formularz serwisowy on-line i można samemu
Jeśli Twoje urządzenie jedzie z Częstochowy, a nie z Warszawy, to jest jedno zlecenie w naszej bazie, jutro powinno zostać odebrane przez kuriera i w piątek zapewne trafi do nas. Więcej szczegółów ne mogę teraz podać.