Aktywne Wpisy

PROponujek +329

HoroLive +2
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

Ja zaczalem korzystac z google kontakty jak przesiadalem sie z wp 6.5 na andka i tak juz zostalo;)
a co
@wylinka_wensza: chętnie pomogę, ale bez numeru zlecenia serwisowego albo numeru
PAP5300 z X-KOM dalej ani widu ani słuchu w naszym systemie... - może to do nas w ogóle nie trafi tylko zostanie rozpatrzone bez wizyty w serwisie.
@MichalxD:
"do miesiąca" ??? A skąd taka informacja ? :)
Szkoda, że nie oddałeś urządzenia do razu do naszego serwisu (wysyłka DHL-em jest w systemie door-to-door bez żadnych kosztów - wystarczy tylko wypełnić nasz formularz serwisowy on-line i można samemu
Jeśli Twoje urządzenie jedzie z Częstochowy, a nie z Warszawy, to jest jedno zlecenie w naszej bazie, jutro powinno zostać odebrane przez kuriera i w piątek zapewne trafi do nas. Więcej szczegółów ne mogę teraz podać.