Aktywne Wpisy
WielkiNos +531
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
kaczorgeddon +714
Mirki z #gdansk #gdynia #trojmiasto, może nie jest to idealne miejsce do tego, ale tonący chwyta się brzytwy. Mam problem z kobietą (ok 45lat), która wprowadziła się do mojego mieszkania i nie chce się z niego wyprowadzić. Szukam 2-3 osób, które zamieszkają w mieszkaniu 2-3 doby i zadbają o dobrą atmosferę. Zapłacę za cały pobyt. Może możecie kogoś polecić?
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mowa tutaj oczywiście o znanym i lubianym Jacku Schwagerze! Każdy będzie mógł zobaczyć go osobiście już 13-14 marca w wypasionym krakowskim Centrum Kongresowym. Wszystkich serdecznie zapraszam!
Jednocześnie prosiłbym dobrych mirków o pomoc. Niech biedaki z głównej też się dowiedzą #cotosiestanelo - kopnijcie z łaski swojej http://www.wykop.pl/link/2362676/spotkaj-sie-z-jackiem-schwagerem-czarodziej-rynku-w-krakowie/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że ludki spod #ekonomiazadyche mocno się nie wkurzą za mały spamik :)
Dzięki za przypomnienie, widziałem zapowiedź tego wydarzenia jakiś czas temu ale przegapiłem uruchomienie zapisów. Do zobaczenia.