Aktywne Wpisy

Itslilianka +5

mam_spanko +121
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba

Podejście do linuxa po raz tysięczny...
Istnieje coś takie jak napiprojekt na linuxa ? (Pobieranie polskich napisów)
Jakiś EQ dla karty dźwiękowej creative X-Fi ?
źródło: comment_szgKxiaJmGfwInYsUfLFpryNZSYEhGDq.jpg
Pobierz@Atomic_Cookie:
@ntr1987:
@boguchstein: i to by było na tyle... Na VM to samo. Wszystko działa do pierwszego restartu s później stoi na splash screen. Co robię cały czas źle ?!
źródło: comment_4MA8kudrI58GCoPr3zgyiBjjdJP7FIdH.jpg
Pobierzchociaz moze sie uda;p
@login_zajety_sic: Ubuntu/Mint maja problemy ze sterownikami do grafiki. Sprawdz debiana.
I nie wiem jakie EQ dla Creative; ale ja mam (chociaż nie używam :D) pulseaudio equalizer, z neta ściągnąłem; to taki globalny equalizer