Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +465
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +593
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

https://www.youtube.com/watch?v=t0-XjgUpLfg
Trzech synów Elfik miała,
Dwóch słynęło z mądrości,
A trzeci co był głupi poszedł do moderacji.
BanBaaaanBaBaBaBanBan
BanBaaaanBaBaBaBanBan
A trzeci co był głupi poszedł do moderacji.
BanBaaaanBaBaBaBanBan
BanBaaaanBaBaBaBanBan
A trzeci co był głupi poszedł.do moderacji.
#moderacjacontent
@MiernaBabcia: 6em? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Biegnie biegnie moderator
przez tagi i stuleje
jak komus bana nie dam
to mnie krew zaleje
biegnie moderator
przez nocnej odpalki
biegnie moderator
nienawidzi kobiecej szparki
moderator glupie zwieeeeeeerze
w ktorego inteligencje nie wieeeeeerze XD