Wpis z mikrobloga

Jestem taki w-------y że mam ochotę w---------ć pod ten ZUS C4 i w-----ć wszystko

@Howkin:
Nie ma sprawy, powiedz tylko kiedy a się tym zajmę () ()

( ͡º ͜ʖ͡º) #pdk
  • Odpowiedz
@Howkin: Mój teść nie ma nogi i niedawno z ZUSu wysłali go do lekarza, żeby ten sprawdził, czy przypadkiem nic się nie zmieniło. Na bank nagle mu ta noga odrosła. Jak będziesz szedł podłożyć C4 to wołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Howkin: Stary trzymaj się, też miałem kilka lat temu wypadek na moto, lekko mocniej i byłbym sparaliżowany od szyi w dół. Wzieli mnie na jedną sale z dzieciakiem drącym morde bo kolano sobie podrapał, reszte perypetii szkoda opisywac.
  • Odpowiedz
@Howkin: Starrryyy, to normal, mój wujek przepracował na roli jakieś 35lat, ma astme oskrzelową, kręgosłup problem, dodatkowo krwiaki mu wyskakują na skórze i ledwo co mu dali rentę na rok, ten kraj jest chory.
  • Odpowiedz
@wykopowearbuzy:
Niestety bez kamery, wtedy to nie było tak popularne
@psik64:
Ty miałeś krzyczące dziecko a ja byłem przykuty do łóżka wyciągiem ponad miesiąc i leżał za mną dziadek. Niby nic niezwykłego nie? Tylko że dziadek nie mógł chodzić a ja musiałem strzelać ketongi do nocnika. Podczas pewnego łamania obróciłem się przez ramie i właśnie ten dziadek ochoczo się mi przyglądał i uśmiechał. Sranie już nigdy dla mnie
  • Odpowiedz
@Howkin: Ciebie pewnie zabrała karetka po wypadku, ja byłem w szoku, szarpali mi na ulicy kaskiem żeby ściągnąć z głowy (zapięty pasek), później koleżka sprawcy wypadku zawiózł mnie do szpitala, oczywiście zero policji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stawianie cegły w nocnik na szpitalowym łóżku w otoczeniu staruszków też znam, tyle że z innej okazji byłem w szpitalu. ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
  • Odpowiedz
@Howkin: dlatego mimo że jaram się jednośladami jak dzieciak raczej nigdy się nie zdecyduję na zakup :( Bo debili na drogach nie brakuje i siedząc na moto nic Cię nie chroni.

Rzuć szkołę, uzasadnij to problemami zdrowotnymi, nikt Ci nie powie że jesteś zdolny.

BTW, nie myśl że na emigracji Ci dzięki temu byłoby łątwiej.
  • Odpowiedz