@SirPsychoSexy: @Rottweill: To jak inaczej nazwać lekcje, gdzie mówi się dzieciom, że homoseksualizm nie jest zły, że to nie jest choroba, tylko coś normalnego?( ͡°͜ʖ͡°) Lewaki nie rozumieją #lewackalogika
No nie wiem, jak mówi się o tym na polskim, to język polski, jak na wdż, to wdż, a jak na wychowawczej, to godzina wychowawcza. :)
@SirPsychoSexy: To teraz robią z dzieci coraz większych debili i musimy na to płacić, to teraz takie kwiatki wychodzą. Kurde ja to będę musiał sam swoje dzieci uczyć, aby nie było, że będę tępe jak osoba, która program ustalała. W sumie to tak jakby
@SirPsychoSexy: Piszesz jakieś bzdety i dla Ciebie temat załatwiony. Tobie nazwa wystarczy a nie zaglądasz do środka co jest i uważasz, że wszystko ok?( ͡°͜ʖ͡°)
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Prawaki to mają dziwne fantazje.
źródło: comment_t4exoKGKHkgBsm1b6tWZOCy20gWUp7Dl.jpg
Pobierz@enzojabol:
Łapcie śmieszki: http://www.gaystarnews.com/article/france-teach-children-gay-lessons-primary-school011112
@SirPsychoSexy: @Rottweill: To jak inaczej nazwać lekcje, gdzie mówi się dzieciom, że homoseksualizm nie jest zły, że to nie jest choroba, tylko coś normalnego?( ͡° ͜ʖ ͡°) Lewaki nie rozumieją #lewackalogika
No nie wiem, jak mówi się o tym na polskim, to język polski, jak na wdż, to wdż, a jak na wychowawczej, to godzina wychowawcza. :)
@SirPsychoSexy: To teraz robią z dzieci coraz większych debili i musimy na to płacić, to teraz takie kwiatki wychodzą. Kurde ja to będę musiał sam swoje dzieci uczyć, aby nie było, że będę tępe jak osoba, która program ustalała. W sumie to tak jakby
@SirPsychoSexy: Piszesz jakieś bzdety i dla Ciebie temat załatwiony. Tobie nazwa wystarczy a nie zaglądasz do środka co jest i uważasz, że wszystko ok?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SirPsychoSexy:Bo niewygodne tematy poruszyłem?;]
Chyba na idiotów, którzy biorą się za edukację dzieci( ͡° ͜ʖ ͡°)