Wpis z mikrobloga

@cherryq: @polik95: Nie zrobiłem tego filmiku.
Ale za to widzę, że boli was prawda. Nie możecie choćby na moment przyznać, że w taki bezczelny sposób wam pomagają. Póki wam pomagają, to nawet nie szczekniecie na temat złych sędziów. Jak tylko raz na 10-20 meczy odgwiżdże coś na waszą nie korzyść to od raz wielkie oburzenie. Legia była, jest i będzie klubem dla podludzi i cała Polska wami gardzi.
  • Odpowiedz
@MultiSamuelson: Nie rozśmieszaj mnie. Za chwilę to zdobędziemy kolejne MP i pęknie nam 150 mln zł budżetu. Tak to będzie, a wiadomo, jak nie można zdobyć mistrza w uczciwym pojedynku to choć trzeba spróbować po obrażać oponenta. Elo.
  • Odpowiedz
@pr0rock: to śmiało, zrób taki filmik o Wiśle bądź Lechu, i to z jednego wybranego sezonu. Chyba nie muszę przypominać znowu o 93' albo o ostatnim sezonie za Urbana jak magicznie wygrywaliście po karnych w doliczonych czasach gry? Czemu nie możecie choć raz posypać głowy popiołem i przyznać, że nie jesteście najważniejsi na świecie oraz to że najwidoczniej sędziowie pomagają wam więcej niż innym klubom (i to jest fakt)? Nie
  • Odpowiedz