@cherryq: @polik95: Nie zrobiłem tego filmiku. Ale za to widzę, że boli was prawda. Nie możecie choćby na moment przyznać, że w taki bezczelny sposób wam pomagają. Póki wam pomagają, to nawet nie szczekniecie na temat złych sędziów. Jak tylko raz na 10-20 meczy odgwiżdże coś na waszą nie korzyść to od raz wielkie oburzenie. Legia była, jest i będzie klubem dla podludzi i cała Polska wami gardzi.
@MultiSamuelson: Nie rozśmieszaj mnie. Za chwilę to zdobędziemy kolejne MP i pęknie nam 150 mln zł budżetu. Tak to będzie, a wiadomo, jak nie można zdobyć mistrza w uczciwym pojedynku to choć trzeba spróbować po obrażać oponenta. Elo.
@Tyler_Durdeen: Czyli to co jest na filmiku, to wszystko jest w porządku? Nie widzisz żadnego problemu? Typowy kibic Ległej. Głebiej sobie wsadź ten kij w dupe. Bo widać, że pokory to za grosz nie macie.
@MultiSamuelson: Hahah, zdobylismy mistrzwo ? Chlopie, pozniej bylo jeszcze 8 kolejek do wygrania, a to nie nasza wina, ze sedzia byl slepy. To, że np zawaliła się część dachu na waszym stadionie to też wina Legii ? Weź się ogarnij.
@pr0rock: to śmiało, zrób taki filmik o Wiśle bądź Lechu, i to z jednego wybranego sezonu. Chyba nie muszę przypominać znowu o 93' albo o ostatnim sezonie za Urbana jak magicznie wygrywaliście po karnych w doliczonych czasach gry? Czemu nie możecie choć raz posypać głowy popiołem i przyznać, że nie jesteście najważniejsi na świecie oraz to że najwidoczniej sędziowie pomagają wam więcej niż innym klubom (i to jest fakt)? Nie
IKEA wielkimi banerami proklamowała, "50 zł za każde wydane 500 zł".
Koszyk miałem na 1960 zł, więc dobiłem do kwoty koszyka 2015 zł, żeby mieć 200 zł karty rabatowej, zamiast 150. Jak, k...wa? Sklep pokazywał razem: "2015 zł."
https://www.youtube.com/watch?v=KNSzfEgGLOc
W nienawiści do Legła Warszawa zostałem wychowany ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Na pohybel wam zadufani w sobie kibole!
#legia #warszawa #sedziakalosz #polskaliga #ekstraklasa
Ale za to widzę, że boli was prawda. Nie możecie choćby na moment przyznać, że w taki bezczelny sposób wam pomagają. Póki wam pomagają, to nawet nie szczekniecie na temat złych sędziów. Jak tylko raz na 10-20 meczy odgwiżdże coś na waszą nie korzyść to od raz wielkie oburzenie. Legia była, jest i będzie klubem dla podludzi i cała Polska wami gardzi.
Komentarz usunięty przez moderatora