Wpis z mikrobloga

Myślę że już pora wytłumaczyć producentom ubrań dla #spawanie że czasy nokii 8210 bezpowrotnie minęły i pasowałoby te kieszenie robić ciutke większe, żeby chociaż mały #iphone się zmieścił, już nie wymagam miejsca dla #note czy innych 6"

#smartfon #android #ubierajsiezwykopem #kieszennasmartfona

nomaam - Myślę że już pora wytłumaczyć producentom ubrań dla #spawanie że czasy nokii...

źródło: comment_XyzkMi8SP6Vyfy9rjQ2wHYVxHlzKSiHu.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nomaam: Ja może wkrótce będę rozglądał się za zmianą firmy, jednak 6 lat w jednej to za długo, a i atmosfera się popsuła. Chcę się może na platformę dostać lub na jakiś mały warsztat bez Polaków. Jeszcze bym chciał kilka lat popracować w Norwegii.
  • Odpowiedz
  • 0
@deyna: ja bije właśnie życiowy rekord od września 13 jedna firma, poprzedni rekord był z 2006r 13 mcy w polskiej firmie za min 5k netto na papierze.
Już mnie nosi gdzieś polecieć ale za dobrze się tu czuję i na razie nie ma oferty przebijającej.

• Odpowiedz
@nomaam: jeszcze parę lat tu potrzebuję by mieć prawo do emerytury. Poza tym w UK bym musiał mieszkać, a tak to sobie pracuję w rotacji i mi dobrze. Moja dziewczyna ma taki zawód, że za granicą bezużyteczny, a w Polsce zarabia bardzo dobrze, prawie tyle co wykopowi programiści.
  • Odpowiedz