Wpis z mikrobloga

• 0
@deyna: u mnie ta kieszeń jest w środku większej kiedzeni na lewym cycu i strasznie się #!$%@? jak wpycham tam telefon bo zawsze próbuje się wcisnąć w tą mniejszą zamiast normalnie a nie mieści się.
@nomaam: ja telefon noszę w spodniach pod kombinezonem lub w bluzie pod kombinezonem. Już kiedyś wrzucałem zdjęcia jak mi spaliło motorolę defy gdy miałem ją w kieszeni na piersi
  • 0
@deyna: mnie się w 2007 roku stopił w wewnętrznej kieszeni fujitsu siemens t830 za którego wtedy zapłaciłem ponad 2500pln to była kupa szmalu wtedy i jeden z pierwszych smartfonów z windowsem wifi i gps.
Strata #!$%@?.
@nomaam: trzeba uważać, ja wtedy stwierdziłem, że lepiej telefon niż kolejna blizna. Potem już do spawania ocynków w suficie zakładałem skórzaną kurtkę.
  • 0
@deyna: to normalka że jedni zwalają gnój na drugich, zawsze tak jest. Teraz kilka dni tiga miałem gdzie smarki ~10mm musiałem rozlewać na 6. Można tłumaczyć nie sraj tak - szlifniesz sobie...
(Robota wewnątrz rury 800)
@nomaam: u mnie jak już składają do tiga to inni monterzy i jest dobrze, ale na statku jak trzeba wstawić rurę w pokład to przeważnie wypalone za dużo, japa po 10 mm na około i nic nie poszlifowane i potem magiem albo elektodą trzeba to wyspawać i poszlifować, bo armator sprawdza nawet drobne odpryski i ostre krawędzie.