Wpis z mikrobloga

Pytanie do Mirków i Mirabelek palaczy… Czy w domach też rzucacie kiepy na podłogę?
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bart300: ja nie plulem, nie czulem takie potrzeby az mi ziomek nie powiedzial, zeby nie lykac bo rak iwlg niezdrowa taka slina z fajki. to nagle dostalem takiego slinotoku i nie moge wytrzymac jak nie wypluje
  • Odpowiedz
@bgonzo: Przede wszystkim sranie nie przychodzi nagle z pełną siłą, jak czuję, że muszę, to nie idę do lasu. Nigdy w życiu nie srałem w krzakach, nawet mimo wielkiej potrzeby.
Wróćmy lepiej do papierosów, bo noszenie popielniczki nie jest tak wielkim problemem jak ciągnięcie za sobą przenośnej toalety albo chodzenie w pampersie. Jeżeli zmieścisz w kieszeni paczkę papierosów, to zmieści się też mała popielniczka.
  • Odpowiedz
@k0j0tek: pety z fajek bez filtrów tez cie bolą? Czy one są spoko bo się rozkładają?

@BajerOp: ja jebe
K---a smiecenie to smiecenie !!!
Wyobraź sobie ze takich petow bez filtra wyrzuci 50 osób, sorry ale myśląc ze to ok jesteś idiota.
  • Odpowiedz
@k0j0tek: byłam kiedyś na "imprezie" u jakichś typów, co w ogóle nie zamykali nawet drzwi wejściowych od swojego domu. były po prostu otwarte na oścież. nie mieli też wody w domu, ściany całe popisane, pijany ojciec spał gdzieś na kanapie w innym pokoju. zapaliłam papierosa i pytam, gdzie mogę strzepywać i zgasić, a oni, że na podłodze.

długo tam nie siedziałam.
  • Odpowiedz