Wpis z mikrobloga

Pytanie do Mirków i Mirabelek palaczy… Czy w domach też rzucacie kiepy na podłogę?
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k0j0tek: Zawsze, ale to naprawdę zawsze idąc staram się jeszcze przed spaleniem papierosa wizualnie zlokalizować jakikolwiek śmietnik w promieniu 100 metrów. NIE jest moją winą, że większość miast w PL ma niesamowity problem z postawieniem małych śmietników co 100 metrów POZA centrum, a nawet i tam czasem nie ma, ale za to ławki w parku to stawiają po 10k za sztukę.

Wracając jak śmietnika nie ma to niby co mam
  • Odpowiedz
@k0j0tek: ja całe życie myślałem, że miejsce petów jest w popielniczce... Nie wiem jak można tak po prostu rzucić na podłogę, śmieć to śmieć. Papier po cukierku tez rzucacie na podłogę?
  • Odpowiedz
@k0j0tek: jak nie widze kosza na smieci to rzucam na chodnik/do studzienki i troche mi z tego powodu przykro, ale w dupe se przeciez nie wsadze. a tak przy okazji to zapal sobie, bo cos za bardzo przezywasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Chlebogryzarka: a co to za problem nieść go przez jakiś czas? Albo zawinąć w chusteczkę zgaszonego i schować do kieszeni, póki nie będzie śmietnika? Jak zjesz batona to śmiecia też w----------z na trawę, czy jednak niesiesz go do najbliższego kosza?
  • Odpowiedz
Pytanie do Mirków i Mirabelek palaczy… Czy w domach też rzucacie kiepy na podłogę?

@k0j0tek:
To jest dobre pytanie bo ja akurat rzucam niedopałki wszędzie jak jestem po za domem bo w domu to do popielniczki.Ale coś Ci powiem.Pracowałem w pewnej fabryce mebli gdzie ludzie na stołówce i na korytarzach rzucali kipy i chodzili po świeżo zmytej podłodze,sikali również na podłoge zamiast do kibla i mój kolega powiedział przy mnie
  • Odpowiedz