Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@neib1: tobie może się coś wydawać, jakiś inny pewnie przyplusuje wg rozdzielnika i już niby racja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To za mało by kogoś poza kółeczkiem wzajemnej adoracji przekonać. Postarajcie się mocniej, może jakies dodatkowe szkolenia..
  • Odpowiedz
Postarajcie się mocniej, może jakies dodatkowe szkolenia..

@arczer: Na takiego tytana to trzeba będzie chyba do klasztoru tybetańskiego na pięć inkarancji wstąpić, a nie odbębnić jedno szkolenie.
  • Odpowiedz
@Farrahan: To oczywiste, że zestawienie pozytywów z negatywami wyjdzie na korzyść tej pozytywnie ocenionej strony :| W ten sposób można porównać Hitlera do Piłsudskiego i wyjdzie nam, że Hitler był tym lepszym.
  • Odpowiedz
szasta pieniędzmi podatnika zatrudniając mnóstwo asystentów

@Vealheim: jego pieniądze - jego sprawa, podobnie z życiem prywatnym. ja wiem, że to partia konserwatywno-liberalna, ale ja głosujnę KNP głównie z powodu tego drugiego członu. chciałbym się dowiedzieć jakie to wydatki tnie Biedroń, bo z tego co wiem należy on do partii, która nie jest prowolnorynkowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Farrahan: Panowie, wygraliscie. Tak przyznaje, #neuropa oficjalnie wygrała na wykopie - nie przez ten obrazek, przez komentarze debili.. znaczy podstawionych ludzi lewicy by wyśmiewać prawicę ;)

A ja z obniżoną głową powiem, że obrazek ma dużo prawdy. Tak, Korwin nie jest ideałem, ma wchuj wad i jest dziwny.

Ale mimo wszystko wole dziwaka u władzy niż lewaka ;)
  • Odpowiedz