Wpis z mikrobloga

#365rysunkow A może byśmy wprowadzili mały element rywalizacji? Z każdego dnia/tygodnia na blogu prezentowana by była praca, która otrzymała najwięcej plusów?
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kulek1981: ja się wstrzymuję ze wszystkim, czego nie zakładałam przed nowym rokiem:P Fakt, że ilość osób zmusiła trochę do nagięcia zasad (no, chociażby przesyłanie mailem .zip kiepsko teraz widzę), ale tylko tam, gdzie znalazłam alternatywę (ściągamy wszystkie obrazki z tagu, katalogujemy). W kolejce czeka jeszcze parę rozwiązań mogących pomóc w utrzymaniu porządku w obrazkach i hasłach, ale wszystko dokładnie analizuję, bo przy takiej ilośći osób, które już mają zasady ustalone,
  • Odpowiedz
@STA1KERpl: e tam od razu destabilizacji. I organizacja, i uczestnicy muszą się trochę uelastycznić. Pomysłami można rzucać, dopóki nie wejdą w oficjalne zasady, nie są zasadami, proste. A nawet jeśli jest coś w zasadach co się nie podoba jednej, dwóm osobom, to o ile mają racjonalne argumenty, to zasady można poddać dyskusji na ogólnym (przy tym zaznaczę, że lepiej by było, bym to ja była tą osobą co te dyskusje
  • Odpowiedz