Aktywne Wpisy
DonGebels +62
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Nowa_Zielonka_ +93
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Korzystał ktoś z Sonata Admin Bundle?
Dokładniej mam na myśli usunięcie sekcji social z panelu w dodawaniu użytkowników.
Robię to tak, zalecane przez dokumentację sonaty, coraz bardziej mnie irytuje sonata, nie mogę usunąć całej sekcji social bo nie, a nadpisywanie widoku kompletnie mi się nie widzi -,-
Sonata jest trochę irytująca ale sporo rzeczy można zrobić od strzała. No i największy ból że nie działa na sf 2.6
A solucji nadal znaleźć nie mogę, usunąć pojedyncze pola form builderem problemu nie ma, wszystkich pól się nie da bo zwraca błąd -,-
Coś czuję że skończy się na wygenerowaniu CRUD i zamknięcia go acl -,-
A szkoda bo sonata działa i wygląda przednio, gdybym tylko mógł ją łatwo modyfikować.
Alternatywy nie znam, ale myślę że napisanie takiego cruda samemu to nie byłyby duży problem a miałoby się wtedy całkowitą kontrolę nad kadem.
Obsługa obrazków / wideo jest dosyć dobra