Aktywne Wpisy
JaX92 +49
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +89

Wczoraj, podczas normalnego użytkowania nagle przestała działać mi myszka - Logitech g400. Nie świeci się w ogóle laser.
Nie miałem z nią do tego czasu żadnych w ogóle problemów, kabel nie jest nigdzie naruszony ani nie był niczym dociskany (leżała zawsze obok laptopa).
Dałem za nią ze 2 lata temu 200zł i była dla mnie idealna, więc mam pytanie czy można w jakiś opłacalny sposób ją naprawić wysyłkowo lub najlepiej w #krakow ?
Witaj nilhir.
Przykro mi, że przytrafiła Ci się usterka myszki, na szczęście okres gwarancyjny dla modelu Logitech G400 wynosi 36 m-cy:
@Smartek: Heh, fajny gryzoń. Chyba od 6-7 lat go u siebie męczę, jest niezastąpiony :)
@Piotrek-FIXIT: Już wczoraj znalazłem paragon i właśnie tam napisałem zgłoszenie, ale możliwość zaniesienia tego do oddziału w Krakowie byłaby dla mnie idealna bo z tego co widzę to pracuję tylko 300 metrów dalej :)
PS. A ja po VX Revolution
Ostatnie tylko pytanie - w jakich godzinach mogę to przynieść? Bo na stronie nie widzę żadnego info o godzinach otwarcia
Odbiór naprawionej myszki też możesz mieć na miejscu, albo odsyłka kurierem DHL pod wskazany adres: wedle uznania. :) - szczegóły do ustalenia przy dostarczeniu reklamacji.