Wpis z mikrobloga

#csgo Poniżej screen z myszkami, podkładkami, ustawieniami czułości DPI i rozdzielczości używanymi przez najlepszych graczy na scenie CS:GO (ofc nie wszystkich), bo jak naśladować to najlepszych, c'nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jak tam wasze ustawienia mireczki? Nadal czułość w grze na 9 i włączona akceleracja myszki? Nawet mi was nie żal xD
ssjfrytek - #csgo Poniżej screen z myszkami, podkładkami, ustawieniami czułości DPI i...

źródło: comment_cGZ4AoetKMn388jwNywnANht6Ij1RdP8.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sarpens: Nie wiem czy mało poza nim, bo ja bardzo często celuję w jeden punkt i zerkam w inną część ekranu bez zmieniania pozycji celownika. Dzięki temu pilnuję bardziej ryzykownego punktu bez utraty wzroczności na nieprzewidziane wydarzenia. Praktyka pokazała, że nie można mieć zaufania do drużyny, która nagle znika z punktów, które w świadomości uznałeś za obstawione.
  • Odpowiedz
@Pzanty: To zależy. Rzadko, bardzo rzadko trzeba w CSie obserwować dwa daleko od siebie położone punkty. Jeżeli już tak jest to lepiej jest spojrzeć na minimapę. Nie mniej granie z randomami, a ze zgraną drużyną trochę się różni między sobą.
  • Odpowiedz
@Sarpens: Ja zwykle gram z randomami i np. na de_dust 2 w przypadku stania na A, muszę ogarniać na raz galę i długą. Niestety bardzo często dwóch sojuszników podbiega pod piach i ginie ( itak co rundę, bo nie kumają, że to bez sensu, że nie dają rady, ślepo powtarzają schemat), więc zostaję sam, bez nadziei na powrót dwóch żyjących z B, którzy i tak nie ogarniają.

I gdybym grał
  • Odpowiedz
No widzę że z tej listy 4 bdb graczy używa kinzu, no i jeszcze Pasha, którego nie wymieniono... A ta myszka podobno nie nadaje się do grania :)
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: A jeśli chodzi o czułość. W moim wypadku zależy to od samopoczucia i sytuacji. Ustawiam na coś w okolicach 1.0 przy 800 dpi, kiedy muszę sam precyzyjnie wykańczać wrogów na duże odległości. Ale czasem nawet podejdę pod 2.0.
  • Odpowiedz